Actorul Dragoș Bucur: „Nu mă vaccinez și nu port mască”

Dragoș Bucur
Dragoș Bucur

Actorul Dragoș Bucur a declanșat o dezbatere aprinsă pe rețeaua socială Facebook după ce a postat pe pagina sa că nu poartă mască și că nu se va vaccina.

„În cazul în care nu aveați pe cine să înjurați: nu mă vaccinez și nu port mască”, a scris Dragoș Bucur pe Facebook marți.

Postarea a strâns peste 6.000 de reacții și 2.000 de comentarii. De asemenea, a fost distribuită de peste 500 de utilizatori.

Actorul Dragoș Bucur, prezentator al emisiunii „Visuri la cheie”, a avut coronavirus în luna septembrie a anului trecut. Acesta a spus atunci că starea sa și a membrilor familiei este bună.

„Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie. A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară această întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație”, a spus Dragoș Bucur, potrivit sursei citate.

FOTO: Captură Facebook
FOTO: Captură Facebook

Dragoș Bucur suferă de diabet. A aflat că este bolnav în 2002, iar de atunci a învățat să adopte un anume stil de viață și a trebuit să elimine multe lucruri dăunătoare din viața sa.

„Pentru non diabetici e chestia asta, mamă, când auzi de diabet e așa ceva … știi din filme, ai mai auzit pe la televizor, o chestie, așa, foarte ciudată. Nu e așa! Pur și simplu e o afecțiune care îți mai reglează cantitatea de zahăr din sânge. Trebuie să găsești un echilibru între cât mănânci și câtă insulină îți faci. Și asta te duce la matematică, la nutriție, la echilibru, la cunoașterea felului în care corpul tău reacționează în diverse situații. Ce să zic? Repet, pe mine m-a ajutat.

Nu spun că dacă aș putea să mă vindec mâine nu m-aș vindeca, Doamne ferește! Dar nu regret cu adevărat că mi s-a întâmplat treaba asta, că am avut foarte multe lucruri de câștigat pe lângă”, a mai spus Dragoș Bucur.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.