Aceste idei de machiaj vor sări în ajutorul persoanelor cu ochii verzi! Iată care sunt!

Indiferent de culoarea ochilor, toti oamenii sunt speciali, mai ales datorita detaliilor uimitoare ale irisului care ne fac unici. Fiecare femeie ar trebui sa tina cont si de culoarea ochilor sai atunci cand isi realizeaza un machiaj Melkior si, daca esti detinatoarea unor ochi verzi, inseamna ca nu iti va fi foarte greu sa gasesti o combinatie de farduri care sa ii contureze intr-un mod armonios.

Ochii verzi sunt minunati si sunt, de asemenea, destul de rar intalniti, intrucat doar 2% din intreaga populatie detine aceasta culoare. Daca esti in cautarea unor metode prin care sa-ti poti accentua privirea, astfel incat sa iasa in evidenta si mai mult decat o face deja, iata cateva sfaturi care iti vor veni in ajutor.

Ce farduri sa alegi pentru realizarea unui machiaj perfect?

Te intrebi cum ar trebui sa alegi nuanta fardului, astfel incat sa se potriveasca cu ochii verzi? Pur si simplu orienteaza-te spre farduri care sa complimenteze culoarea naturala a ochilor tai. Indiferent daca participi la o petrecere sau la o cina sofisticata, poti alege sa mergi pe un smokey eye in combinatie cu un fard auriu.

Asigura-te ca restul machiajului este extrem de subtil, pentru a ramane intr-o zona stilata si foloseste un ruj nude, de preferat mat, pentru a putea sa te bucuri cum se cuvine de cina.

Ar trebui sa iei in considerare ca ochii verzi arata foarte bine cu farduri in nuante calde si pamantii, care sa puna in evidenta irizatiile galbene si aurii din ochii tai. Un machiaj realizat cu astfel de farduri este foarte potrivit pentru iesirile pe timp de zi si pentru momentele in care vrei sa ai un make-up cat mai discret.

Totodata, o idee foarte buna pentru tine, indiferent de sezon, ar fi produsele in nuante de rosu, precum un fard burgundy. Vinul nu se demodeaza niciodata, asa ca de ce s-ar demoda un machiaj in culoarea acestuia? Il poti aplica alaturi de un fard piersiciu, pentru a obtine un machiaj perfect pentru un brunch de duminica. Daca iti doresti sa folosesti visiniul pentru un make-up de seara, aplica in coltul ochilor putin fard negru si un eyeliner.

Movul se potriveste foarte bine cu orice culoare a ochilor. Foloseste un astfel de fard pentru a scoate in evidenta verdele din ochii tai, mai ales ca il poti folosi atat seara, cat si pe timp de zi (usor mai estompat, bineinteles).

Daca vrei sa te pregatesti pentru o iesire in club, un machiaj realizat dintr-o combinatie de fard mov cu glitter si unul negru, finisat cu o pereche de gene false, este secretul unui look de neuitat.

Aminteste-ti mereu ca cel mai bine ar fi sa alegi farduri care sa nu se afle in competitie cu verdele ochilor tai! Acestea sunt doar cateva idei de machiaj care sa iti complimenteze nuanta speciala a ochilor. Acum este timpul sa incerci aceste sfaturi si sa le integrezi in rutina ta zilnica de make-up. Pana la urma, nu exista vreo regula pentru a obtine un machiaj perfect, potrivit pentru ochii verzi. Nu vei sti niciodata cu ce iti sta bine, pana nu incerci!

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.