Accident cu 40 de mașini. Autostrada Soarelui spre mare e blocată

FOTO: Cosmin Nicolae/ Facebook
FOTO: Cosmin Nicolae/ Facebook

Peste 40 de mașini au fost implicat într-un accident în lanț care a avut loc pe Autostrada Soarelui, în drumul spre mare. Traficul este blocat și s-a activat planul roșu de intervenție.

Potrivit ISU Constanța, au fost preluate, până la acest moment, de la locul accidentului, un număr de 17 persoane rănite. Între victime sunt și 5 copii. Toate victimele sunt conștiente și cooperante, dar au mai multe traumatisme în urma accidentului.

„Avem trei puncte unde sunt mașini accidentate, între km 172 și 183. Numărul mașinilor accidentate depășește 40. Astea sunt date preliminare. Un elicopter de la Galați va ateriza acolo, până acum nu a permis ceața.

14 persoane au fost evaluate medical, vreo 3 au fost transportate la spital. este o intervenție în curs, în dinamică. Sunt și copii, multe mașini aveau copii, oamenii mergeau în concediu”, a declarat Raed Arafat.

Din primele informații, pe A2 ar fi avut loc două accidente. Primul s-a produs la km 181, pe sensul de mers București – Constanța. Au fost implicate trei autoturisme și 5 persoane au fost rănite. La doi kilometri depărtare s-a produs carambolul în care au fost implicate peste 40 de mașini.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.