Accident cu 17 răniți la metroul din Milano

Un accident a avut loc joi, 15 noiembrie, la metroul din Milano, după ce un tren a frânat brusc la intrarea în stație.

Potrivit presei italiene, trenul a frânat brusc la intrarea în stația ”Uruguay”, din Milano. 17 pasageri au fost răniți, unii grav, însă niciunul nu este în pericol de moarte.

Situația a apărut după ce s-a dispus o intervenție urgentă la alimentare electrică, după ce o persoană cu intenții sinucigașe a intrat pe tunel.

„Trenul de metrou a frânat brusc din cauza unei intervenţii de urgenţă la alimentarea cu electricitate a tronsonului, întrucât o persoană intrase în mod neautorizat în tunel cu presupuse intenţii sinucigaşe”, a comunicat regia de transport din metropola italiană, citată de AFP.

Persoana a fost găsită și evacuată din tunel în aproximativ 10 minute, timp în care alimentarea cu electricitate pe Tronsonul Roșu a fost întreruptă.

Administratorii metroului și-au cerut scuze pentru incident și verifică de ce s-a activat sistemul de siguranță.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.