Accident bizar. O șoferiță acuză polițiștii că au lăsat-o fără carnet fără să aibă vreo vină

FOTO: Captură Youtube
FOTO: Captură Youtube

O femeie din Hunedoara îi acuză pe polițiști că i-au suspendat permisul de conducere după un accident, în condițiile în care nu ar fi încălcat nicio regulă de circulație.

Potrivit Digi24, șoferița aduce ca probe imaginile înregistrate de camera de bord. În imaginile surprinse se vede cum șoferul care venea din sens opus pierde la un moment dat controlul volanului și îi taie, brusc, calea.

Însă în procesul verbal, polițiștii au scris că vina îi aparține femeii, i-au luat permisul de conducere și i-au deschis și dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„Au zis că după cum se văd mașinile și poziția mașinilor pe bandă sigur sunt cea vinovată și nu au mai stat la discuție. Nu au mai ascultat ceea ce povesteam eu că s-a întâmplat deja”, spune Zolya Eniko, șoferița implicată în accident, acuzând că poliţiştii nici măcar nu au vrut să vadă imaginile.

Șoferița spune că oamenii legii ar fi ignorat imaginile filmate de camera de pe bord.

„Ziceam că am cameră de bord, am filmarea accidentului complet. Au zis că pe ei nu-i interesează. Asta se va recunoaște numai în instanță. Ei nu vizualizează, să mă duc cu filmarea aia numai în instanță”, a adăugat ea.

Celălalt șofer spune că a scăpat la un moment mașina de sub control, însă ar fi reușit să redreseze autovehiculul și nu se consideră vinovat.

”Eu am derapat în curbă şi am evitat o vulpe şi m-am încadrat pe banda mea corect. Ea probabil, din cauza farurilor mele, s-a intimidat şi a trecut pe sensul meu de mers. Am avut impresia că vrea să treacă pe partea dreaptă, pe lângă mine. M-a lovit fix în lateral”, a spus șoferul, pentru Digi24.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=wXAsh2Qaruo

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.