Cele mai utile accesorii IQOS 3 disponibile în România

Dacă vă bucurați deja de sistemul revoluționar IQOS, care încălzește tutunul în loc să îl ardă, oferind o aromă autentică fumătorilor, atunci acest articol vă va ajută să vă îmbunătățiți și mai mult experiența.

Accesoriile IQOS sunt atât utile, cât și foarte elegante. Recipientul ceramic, de exemplu, permite depozitarea rezervelelor HEETS folosite fără murdărie. Este disponibil în alb sau negru și poate fi curățat și în mașina de spălat vase.

Accesorii IQOS 3: Bețișoare de curățat și căpăcele colorate

IQOS este un aparat electronic care încălzeste, nu arde, produsele din tutun comercializate sub numele de HEETS.

Cu toate că scrumul nu este o problemă pentru fumătorii care folosesc IQOS, rezervele epuizate pot fi depozitate în recipiente speciale, pentru o experiență mai curată. Puteți alege și un astfel de recipient pentru mașină.

Aparatul are nevoie de îngrijire. Astfel, pentru o experiență optimă a tutunului încălzit, dispozitivul IQOS trebuie curățat. Există bețișoare de curățat speciale, de unică folosință, pentru această operațiune.

Chiar și fără acestea, aparatul este dotat cu un proces de auto-curățare a lamelei de încălzire, care se activează automat după fiecare 20 de sesiuni de folosire, atunci când se află la încărcat. Acest proces reduce reziduurile de tutun de pe lamelă, facilitând procesul de curățare manuală, asigurând în același timp cea mai bună experiență de savurare a tutunului.

IQOS 3: Proiectat pentru peste 7.300 de utilizări

La noile dispozitive IQOS 3, nivelul bateriei poate fi verificat ușor, prin apăsarea butonului de încărcare al încărcătorului portabil pentru o secundă.

Pentru a încărca complet bateria unui IQOS sunt suficiente 120 de minute.

Dacă vreți să mergeți și mai departe cu personalizarea aparatului IQOS 3, puteți alege dintr-o gamă largă de căpăcele colorate, în numeroase nuanțe.

Carcasa exterioară a noilor modele IQOS este foarte rezistentă, iar noua tehnologie folosită de producători oferă o durată de viață mai lungă a bateriei.

”Stiloul” IQOS este conceput să reziste la peste 7.300 de utilizări. Mai mult, o rezervă de tutun HEETS poate fi folosită timp de aproximativ 6 minute sau echivalentul a 14 inhalări.

Sistemul IQOS este disponibil în peste 40 de țări din întreaga lume.

Dispozitivul este proiectat să încălzească tutunul până la o temperatură de până la 350 de grade Celsius, fără combustie, foc, scrum sau fum.

IQOS 3 generează vapori care conțin nicotină, iar numărul substanțelor chimice nocive emise este mult redus față de o țigară obișnuită.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.