Acces la servicii de înfrumusețare pentru femei și bărbați online, prin Stailer

Programările online la saloanele de înfrumusețare au devenit foarte folositoare pentru clienți, cât și pentru saloane. Stailer a lansat o platformă ce oferă servicii de înfrumusețare pentru femei și bărbați online. Pentru a beneficia de ele nu trebuie să faci prea multe lucruri, ci doar să intri pe site și să selectezi serviciul de care ai nevoie. Vom discuta mai jos despre ce servicii sunt disponibile și cum le poți accesa.

Stailer pune la dispoziția clienților peste 1000 de saloane și stiliști din 41 de orașe din România. Dacă vrei să te programezi ai două modalități – fie alegi platforma disponibilă pe laptop sau PC, fie descarci aplicația mobilă pentru telefon sau tabletă. După ce ți-ai creat un cont pe Stailer, nu mai rămâne decât să descoperi saloane și stiliști din apropierea ta.

Lista completă cu orașele în care te poți programa o găsești pe site-ul stailer.ro sau în aplicație. În aplicație, prin harta interactivă vei putea vedea care sunt toate saloanele din apropierea locației tale. Acesta afișează saloane și stiliști pe baza locației tale. Află care sunt serviciile de înfrumusețare la care poți apela!

Doamne & domni, vă puteți programa împreună la saloanele preferate!

Sunt o mulțime de centre de înfrumusețare care oferă servicii atât pentru femei, cât și pentru bărbați. În funcție de genul tău poți alege de pe site unul dintre serviciile disponibile.

Pentru femei, Stailer pune la dispoziție tuns, vopsit, coafat, tratamente pentru păr, manichiură și pedichiură, machiaj, cosmetică, pensat, epilare periodică și definitivă, masaj, aplicare sau stilizare gene/sprâncene, cât și remodelare corporală. Selectează unul dintre aceste servicii, apoi orașul tău și în scurt timp va fi afișată o listă cu saloanele ce oferă aceste servicii.

De cealaltă parte, bărbații se pot răsfăța și ei cu câteva servicii de înfrumusețare. Domnii pot apela la tuns, aranjat, aranjat și întreținere barbă, pensat, tratamente pentru păr, manichiură și pedichiură, epilare periodică și definitivă, masaj pentru bărbați și cosmetică masculină.

Prin intermediul platformei Stailer, cât și prin aplicație vă puteți programa împreună la același centru de înfrumusețare dacă sunt locuri disponibile. Pașii pe care trebuie să îi urmați sunt aceaiași pentru fiecare persoană în parte.

Instalează aplicația Stailer și rezervă locul imediat!

Dacă vrei să îți fie și mai simplu să te programezi, aplicația este o metodă bună. Nu trebuie decât să o descarci din magazinele digitale, apoi să îți creezi un cont și să faci același lucru ca și pe platformă. Prin aplicație vei economisi o mulțime de timp privind rezervarea locului și vei găsi mai repede saloanele din zona ta.

Pe baza locației tale, aplicația îți va arăta în secțiunea „harta interactivă” toate saloanele din apropiere. În acest fel, nu mai trebuie să vezi adresa lor exactă, ci doar să afli informațiile de care ai nevoie. Descarcă de aici aplicatia Stailer și bucură-te de beneficiile sale! Descoperă unii dintcei mai buni stiliști sau saloane din zona ta și fă o programare online în doar câteva minute!

Contact: support@stailer.ro