A vrut să scape de chirie, așa că a improvizat. Ce soluție a găsit

Alex Hill locuiște într-o dubă din Londra, Marea Britanie, și în acest fel economisește în fiecare lună 1.000 de lire sterline, relatează metro.co.uk.

Tânărul în vârstă de 24 de ani lucrează în IT și doarme în duba sa, pe care o parchează pe diferite drumuri lăturalnice din metropolă.

Una dintre probleme este că în duba lui nu are acces la apă curentă, așa că Alex încearcă să nu bea apă după 7 seara ca să nu aibă nevoie să meargă la toaletă.

„Vara trecută plănuiam să merg pe bicicletă prin Europa timp de câteva luni, așa că am renunțat la aparamentul în care locuiam în chirie”, a povestit Alex pentru ziarul „The Tab”.

„Planul era să locuiesc alături de prieteni până când îmi găseam un nou apartament, însă apoi am decis să încerc să locuiesc în mașina mea timp de câteva săptămâni și să fac duș la serviciu”, a explicat el.

Alex, care lucrează pentru o firmă IT din Londra, a pus un pat în spatele dubei, pe care a transformat-o într-o mică locuință cu ajutorul unui generator alimentat de energie solară. În dubă are și un mic radiator care îi ține de cald noaptea.

Tânărul este originar din comitatul Gloucestershire și a povestit că nu a avut niciodată probleme cu parcarea în cartierele londoneze Clapham, Brixton sau Islington, acolo unde locuiesc și prietenii săi.

„Cel mai important lucru pentru mine este că pot să fac duș în fiecare zi la serviciu”, a mai spus el.

Alex locuiește în duba sa din luna septembrie și a arătat că nu există nicio lege care să-ți interzică să locuiești într-o mașină.

Definitely one solution to the housing crisis

Posted by Metro on Saturday, March 5, 2016

AICI puteți vedea și alte imagini cu inedita locuință a lui Alex Hill.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Nu avea bani de chirie, așa că și-a construit singur o casă. Mică, ingenioasă și confortabilă
O altfel de casă. Costă doar câteva mii de euro, secretul „stă” însă în pereţi
Casa din baloţi de paie. Ieftină şi gata într-o săptămână

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.