A ”trădat” și Vlăduca. Încă un deputat PSD sare în barca lui Ponta

FOTO: Gov.ro
FOTO: Gov.ro

Oana Silvia Vlăduca, deputat de Dâmbovița, și-a dat demisia din PSD și s-a înscris în partidul lui Victor Ponta, Pro România, unde a ajuns și șeful ei ”de la județ”, Adrian Țuțuianu.

Este a treia dezertare din ultimele zile din PSD. După fostul premier Mihai Tudose și deputatul Georgian Pop, Vlăduca ajunge și ea la Pro România. Astfel, coaliția PSD-ALDE va avea mari dificultăți în a asigura majoritatea în Camera Deputaților, contând doar pe 161 de deputați, în timp ce majoritatea necesară adoptării legilor organice este de 165 de voturi.

Ea a postat un mesaj pe Facebook în care și-a expus motivele ”trădării” PSD, principalul fiind felul în care Liviu Dragnea conduce partidul:

„Din păcate, foarte multe dintre valorile pentru care am aderat la PSD acum două decenii și-au încetat valabilitatea de când partidul a intrat în zodia nefastă a unui lider nefast”, a scris Vlăduca.

· Partidul Social Democrat a fost ocupat și luat în posesie de un personaj care face mult rău partidului și, prin extensie, țării. Liviu Dragnea a pierdut orice busolă a moralității și realității înconjurătoare și funcționează astăzi pe bază de teroare. El însuși posedat de anumite spaime, își transferă lăcomia și disperarea în gesturi politice, unele cu repercusiuni la nivel de funcționare a statului român. Din această categorie au făcut parte și ordinele de eliminare din PSD a lui Victor Ponta, Sorin Grindeanu, Adrian Țuțuianu, Marian Neacșu și alții, ordine pe care i le-au dus la îndeplinire câteva personaje contextual-credincioase, fără repere morale de niciun fel”, a mai comentat Oana Vlăduca (40 de ani)

”Gestul meu este o delimitare de actuala conducere a PSD, care a transformat partidul într-o monedă imorală prin care se negociază orice, inclusiv libertăți. Mă delimitez de Liviu Dragnea, nu și de poporul psd-ist, oameni simpli și de bună credință, primari onești și muncitori, care nu au nicio legătură cu moravurile stăpânului. Lor o să le vorbesc în continuare, cu ei o să mă văd în continuare și pe mulți îi aștept alături de noi”, a mai comentat deputatul de Dâmbovița.