A murit ministrul de Interne din Ucraina. Elicopterul în care se afla s-a prăbușit în Kiev

elicopter
Foto: frolicsomepl / pixabay.com

Ministrul de Interne din Ucraina, adjunctul său și alte 14 persoane au murit după ce un elicopter s-a prăbușit într-o suburbie din Kiev, în apropiere de o grădiniță, anunță BBC.

Printre victime se află și 2 copii. Alte 22 de persoane au fost rănite și primesc îngrijiri în spital.

Ministrul de Interne, Denis Monastriski, se afla în elicopter alături de alte 8 persoane. Au murit și adjunctul ministrului de Interne, precum și un secretar de stat.

Elicopterul s-a prăbușit în suburbia Brovari din Kiev. Șeful Poliției Naționale din Ucraina, Ihor Klimenko, a anunțat că elicopterul aparținea Serviciului de Urgență din Ucraina.

După prăbușirea elicopterului a izbucnit un incendiu în apropierea grădiniței, iar copiii și angajații au fost evacuați. Deocamdată nu se cunoaște cauza accidentului. În zonă era ceață.

Foto: frolicsomepl / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.