A murit Mihai Constantinescu

Cântărețul de muzică ușoară Mihai Constantinescu a murit, marți seară, în jurul orei 19:00, la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală, în urma unui stop cardio-respirator, potrivit Digi24.ro.

Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, era în comă din luna mai a acestui an. În anul 2008, Mihai Constantinescu a fost supus unei intervenții chirurgicale la Secția Clinică de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de boli Cardiovascule și Transplant Târgu Mureș. Diagnosticul a fost de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie. În 2017 a mai fost supus unei operații, după ce valva mitrală a avut o disfuncție.

Cântărețul s-a născut pe 4 ianuarie 1946 în București. A absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport din București, iar în anul 1972 a terminat Școala Populară de Artă. Încă din copilărie a cântat în corul Radiodifuziunii.

Printre cele mai cunoscute piese din repertoriul său muzical se numără: „O lume minunată”, „Sus în deal”, „Dă-mi mâna, prietene”, „Ia-ți mireasă ziua bună”, „Câinii vagabonzi”.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.