A murit deputatul PNL Corneliu Olar

corneliu olar

Foto: Pagina de Facebook Corneliu Olar

Deputatul PNL de Alba Corneliu Olar, în vârstă de 62 de ani, s-a stins din viață, au anunțat colegii săi.

„Cu adâncă tristețe, vă anunțăm decesul colegului nostru, Corneliu Olar – Deputatul Moților. Încă nu s-a inventat dicționarul cu toate cuvintele care să descrie loialitatea și atașamentul pe care Corneliu Olar le-a avut față de Țara Moților, de oamenii de aici, de cei care l-au făcut să dea, întotdeauna, totul, chiar până-n ultima clipă”, se arată într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a PNL Alba.

„Dincolo de chipul care n-a ascuns niciodată nimic, de omul care a spus mereu lucrurilor pe nume, rămân munca și realizările celui care n-a căutat niciodată gloria, dar va fi pomenit și amintit pentru totdeauna ca „Deputatul Moților”. Dumnezeu să-l odihnească!”, continuă mesajul.

Potrivit alba24.ro, Corneliu Olar suferea de o boală incurabilă și a fost internat în ultimul timp într-un spital din București, iar ulterior a fost transferat în județul Alba pentru a fi mai aproape de familie.

Corneliu Olar a fost deputat de Alba în perioada 2008-2012, 2016-2020 și 2020-2022. Anterior, a fost primar al comunei Horea, timp de 12 ani (1996 – 2008).

Vă recomandăm și:

Aici vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version