A murit deputatul PNL Corneliu Olar

corneliu olar
Foto: Pagina de Facebook Corneliu Olar

Deputatul PNL de Alba Corneliu Olar, în vârstă de 62 de ani, s-a stins din viață, au anunțat colegii săi.

„Cu adâncă tristețe, vă anunțăm decesul colegului nostru, Corneliu Olar – Deputatul Moților. Încă nu s-a inventat dicționarul cu toate cuvintele care să descrie loialitatea și atașamentul pe care Corneliu Olar le-a avut față de Țara Moților, de oamenii de aici, de cei care l-au făcut să dea, întotdeauna, totul, chiar până-n ultima clipă”, se arată într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a PNL Alba.

„Dincolo de chipul care n-a ascuns niciodată nimic, de omul care a spus mereu lucrurilor pe nume, rămân munca și realizările celui care n-a căutat niciodată gloria, dar va fi pomenit și amintit pentru totdeauna ca „Deputatul Moților”. Dumnezeu să-l odihnească!”, continuă mesajul.

Potrivit alba24.ro, Corneliu Olar suferea de o boală incurabilă și a fost internat în ultimul timp într-un spital din București, iar ulterior a fost transferat în județul Alba pentru a fi mai aproape de familie.

Corneliu Olar a fost deputat de Alba în perioada 2008-2012, 2016-2020 și 2020-2022. Anterior, a fost primar al comunei Horea, timp de 12 ani (1996 – 2008).

Vă recomandăm și:

Aici vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.