A murit Cristina Țopescu. Ce spune prietena ei care a anunțat Poliția

FOTO: Pagina de Facebook a Cristinei Țopescu
FOTO: Pagina de Facebook a Cristinei Țopescu

Jurnalista Cristina Țopescu, fiica celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu, a murit. A fost găsit în casă, fără viață, de polițiști. Pentru că nu mai văzuse de ceva vreme, o prietenă, care îi era și vecină și îi administra pagina de Facebook a anunțat Poliția.

„Cris avea obiceiul de a schimba planurile în ultima secundă și să nu sune. Avea mai multe invitații, nu știa unde va merge de Crăciun și Revelion. În plus, așa era Cristina. Câteva zile, cât au avut telefoanele baterie, suna în gol. Și s-a mai întâmplat asta de multe ori.

Să nu dea semn și două săptămâni, apoi să sune și să povestim. Astăzi am intrat în panică pentru că toate erau închise, ori un telefon care să nu meargă era pentru ea o dramă. Așa e Cris”, a scris prietena Cristinei Țopescu, Diana Maria.

Ea le-a transmis jurnaliștilor care au scris false despre Cristina Țopescu să aibă „decența de a avea răbdare și de a fi jurnaliști adevărați, nu hiene”


Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

IPJ Ilfov a fost sesizat de o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. Poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care, la prima vedere, nu prezintă urme vizile de violenţă însă aceste aspecte urmează să le stabilească în urma expertizei legale cei în cauză”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov.

De la sfârșitul anului trecut, Cristina Țopescu se alăturase echipei de cosilieri ai Ministerului Sănătății.

„Suntem consternați de această veste, care a căzut ca un trăsnet pentru noi. Atât eu, cât și echipa din MS regretăm profund dispariția acestui om minunat, o stea care a inspirat atâtea generații de telespectatori. A fost un privilegiu pentru mine să lucrez cu Cristina Țopescu.

S-a alăturat echipei noastre de comunicare de curând, și până în ultima clipă a demonstrat că este un profesionist desăvârșit.

Acum, când mă uit în urmă nu-mi vine să cred că s-a stins, singură și în tăcere. Să-i spunem cu toții o rugăciune în gând și Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a transmis Victor Costache, ministrul Sănătății.

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.