A murit actrița Shannen Doherty, cunoscută pentru rolul Brendei din „Beverly Hills, 90210”

Shannen Doherty

Shannen Doherty în rolul Brendei, în serialul „Beverly Hills 90210”. Foto: Captură YouTube

Actrița Shannen Doherty, cunosută în special pentru rolul Brendei din „Beverly Hills, 90210”, a murit la vârsta de 53 de ani, după ce s-a luptat timp de 9 ani cu cancerul de sân, relatează CNN.

„Cu inima grea confirm decesul actriței Shannen Doherty. Sâmbătă, 13 iulie, ea a pierdut bătălia cu cancerul, după mulți ani de luptă împotriva bolii”, a declarat ofițerul de relații publice al actriței, Leslie Sloane, într-o declarație pentru CNN.

„Fiică, soră, mătușă și prietenă devotată, ea a fost înconjurată de cei dragi, precum și de câinele ei, Bowie. Familia cere intimitate în acest moment pentru a o putea plânge în liniște”, a continuat Sloane.

În România, Shannen Doherty a devenit cunoscută în special pentru rolul Brendei Walsh din serialul de succes „Beverly Hills, 90210”, în care a jucat din 1990 până în 1994. De asemenea, actrița a jucat și în spinoff-ul ulterior, numit „90210”.

Un alt rol de succes a fost cel din serialul „Charmed”, în care a interpretat-o pe Prue Halliwell (din 1998 până în 2001).

Doherty a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer de sân în 2015, care a intrat în remisie doi ani mai târziu. În 2020, Doherty a anunțat că boala a revenit, s-a răspândit și a ajuns în stadiul 4. În iunie 2023, ea a făcut public faptul că, din păcate, cancerul ajunsese la creier.

Doherty și-a documentat lupta cu cancerul în podcastul său, „Let’s Be Clear with Shannen Doherty”. Cel mai recent episod a fost difuzat pe 8 iulie.

Doherty a vorbit deschis despre viața cu această boală, chiar dacă era clar că este incurabilă, și a continuat să vorbească despre planurile ei de viitor.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version