A murit actrița Olivia Newton-John, celebră pentru rolul din filmul „Grease”

grease
Sursa: IMDB via Wikipedia.org

Cântăreața și actrița australiană Olivia Newton-John, celebră pentru rolul său din filmul „Grease”, murit la vârsta de 73 de ani, după ce ani de zile s-a luptat cu cancerul, relatează CNN.

Decesul actriței a fost anunțat de soțul său.

„Doamna Olivia Newton-John a murit împăcată la ferma ei din sudul Californiei în această dimineață (luni, 8 august – n.r.), înconjurată de familia și de prietenii săi. Îi rugăm pe toți să respecte viața privată a familiei în această perioadă dificilă. Olivia a fost un simbol al victoriei și al speranței după ce timp de 30 de ani și-a împărtășit viața pe care a dus-o având cancer la sân”, a transmis soțul său, John Easterling.

Artista s-a îmbolnăvit de cancer la începutul anilor ’90. Boala a revenit în 2017, iar în septembrie 2018 ea a dezvăluit că are o tumoare la baza coloanei vertebrale.

Olivia Newton-John era deja cunoscută în anii ’70 ca interpretă de melodii country și pop-rock, dar a ajuns celebră după rolul din filmul „Grease” (1978), în care a jucat alături de actorul John Travolta.

„Draga mea Olivia, ne-ai făcut tuturor viețile mult mai frumoase. Influența ta a fost incredibilă. Te iubesc atât de mult. Ne vom revedea mai târziu și vom fi din nou împreună. Rămân al tău pentru totdeauna! Danny al tău, John al tău!”, a scris John Travolta înr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.