A început LibFest, târgul online de carte cu reduceri de 82% la peste 250.000 de titluri

FOTO: Kollinger/Pixabay.com
FOTO: Kollinger/Pixabay.com

În perioada 11-14 aprilie, în cadrul târgului de carte LibFest vor fi organizate patru zile-maraton, cu peste 100 de dialoguri şi experienţe culturale, lansări de carte şi dezbateri pe marginea cărţilor, precum şi a unor subiecte de actualitate. Printre invitați se numără Raed Arafat, Armand Gosu, Teodor Baconschi, Vasile Ernu, Mirela Retegan, Gaşpar Gyorgy sau Gabriel Diaconu şi mulţi alţii, care vor participa la dezbateri pornind de la conflictul din Ucraina.

Totodată, cu ocazia târgului online de carte se vor aplica reduceri de până la 82%, la 250.000 de titluri. Cea de-a treia ediţie a LibFest, târg de carte şi experienţe culturale organizat de Libris, va fi marcată de contextul socio-politic actual. Sub umbrela #LibrisTalks, autori, creatori de conţinut şi experţi intră în dialog pe tema situaţiei de la graniţă şi a implicaţiilor sale mai puţin dezbătute. De la rezilienţă emoţională şi până la gestionarea stresului ori înţelegerea din perspectiva geo-culturală, dialogurile din seria #LibrisTalks privesc din unghiuri variate evenimentele şi actorii implicaţi în conflictul din Ucraina.

De asemenea, cea de-a treia ediţie LibFest reuneşte în cele patru zile de maraton cultural peste 100 de autori romani şi internaţionali care îşi vor prezenta cele mai noi apariţii editoriale sau vor intra în dialog cu cititorii. Evenimentele vor fi transmise online, la fiecare jumătate de ora, începând cu ora 9.00 (12-14 aprilie) şi până la ora 22.00.

În acelaşi timp, vizitatorii LibFest sunt invitaţi să acceseze cele peste 100 de standuri virtuale ale celor mai cunoscute edituri din Romania. Astfel, peste 250.000 de titluri sunt disponibile în cadrul târgului, cu reduceri de până la 82%.

Programul complet al LibFest, precum şi evenimentele, lansări şi dialoguri, dar şi dezbaterile din seria #LibrisTalks sunt disponibile, alaturi de întreagă oferta de carte, pe site-ul www.libris.ro. Evenimentele şi dezbaterile culturale pot fi urmările şi pe pagina de Facebook a Libris.ro.

Afacere 100% românească, Libris a intrat pe piaţă de carte în 1991, cu librăria St. O. Iosif din Braşov. În 2009, apare Libris.ro care, în 12 ani de existenta în online, a devenit nume de referinţă pe segmentul de librării, livrând comenzi către 1,6 milioane de clienţi din întreagă lume.

Jurnalist GreatNews, debutat în presa scrisă în 2003, pentru publicații precum Opinia Studențească, Elle, Evenimentul Zilei sau Dilema Veche. Crede că jurnalismul practicat cu integritate este cea mai frumoasă meserie din lume.