A fost publicat calendarul Bacalaureatului. Când vor fi susținute probele

FOTO: Pixabay.com

FOTO: Pixabay.com

Ministerul Educației a publicat, luni, calendarul examenului de Bacalaureat de anul acesta. Înscrierea candidaților se va face în perioada 3 – 10 iunie, iar prima probă va fi pe 22 iunie. Rezultatele vor fi afișate pe 5 iulie.

Vor fi și măsuri speciale din cauza pandemiei de coronavirus. Elevii vor fi afișați în sălile de examen astfel încât să fie respectată distanța de 2 metri. De asemenea, elevii care se află în izolare sau cei confirmați pozitiv cu noul coronavirus, dar și cei care au diferite afecțiuni cronice sau cei care prezintă un risc crescut de infecție vor susține probele conform unei proceduri speciale ce va fi elaborată de minister.

Calendarul examenului național de bacalaureat este următorul:

Potrivit noilor reglementări, în contextul epidemiologic actual, se consideră centru de examen unitatea de învățământ la care s-au înscris cel puțin 30 de candidați proveniți din seria curentă și/sau din seriile anterioare.

Condițiile care trebuie îndeplinite de unitățile de învățământ pentru a fi centru de examen sunt următoarele:

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version