A fost găsit bărbatul care a pierdut 30.000 de euro într-un magazin

FOTO: Captură video
FOTO: Captură video

Un bărbat care a pierdut 30.000 de euro într-un magazin a fost descoperit. Omul s-a prezentat la Poliția Timișoara cu dovada că banii sunt ai lui.

Potrivit Opiniatimisoarei.ro, întrebat de ce nu a venit imediat după ei, bărbatul, în vârstă de 60 de ani, din județul Timiș, a spus că nu s-a grăbit știind că banii sunt în siguranță în mâinile polițiștilor și a așteptat „să se liniștească apele”. Acesta le-a mai spus polițiștilor că tocmai scosese banii de la bancă.

În urmă cu aproape trei săptămâni, o angajată a unui supermarket din Timișoara a găsit un plic în care erau 30.000 de euro. Pe camerele de supraveghere, polițiștii au văzut cum un bărbat se apropie de una dintre casele de marcat și pentru că nu a cumpărat nimic, ca să nu mai stea la coadă, se strecoară printre barele care direcționează clienții spre case.

După câteva secunde, în urma acestuia apare un client cu un cărucior de la roata căruia o angajată a Kaufland ridică un plic.

În luna februarie, o femeie din Iași, în vârstă de 30 de ani, care vindea ziare în parcarea unui centru comercial, a găsit un portofel cu 19.000 de euro.

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că portofelul aparţine unei femei, de 64 ani, din comuna Holboca. La data de 6 februarie, aceasta s-a prezentat la sediul Poliţiei Municipiului Iaşi şi a reclamat faptul că i-a fost sustras portofelul cu bani, însă din investigaţiile efectuate de poliţişti a rezultat că fapta nu se confirmă.

Poliţiştii i-au restituit banii femeii de 64 de ani. O felicităm pe tânără pentru gestul său şi apreciem spiritul civic de care a dat dovadă, reprezentând un exemplu demn de urmat pentru ceilalţi”, informau, în februarie, reprezentanţii IPJ Iaşi, printr-un comunicat de presă.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.