A câștigat 2 milioane $ la loterie după ce în urmă cu mai puțin de 2 ani câștigase 1 milion la aceeași loterie

loterie sua
Foto: NC Education Lottery

Un bărbat din statul Carolina de Nord, SUA, a câștigat 2 milioane de dolari la loterie, după ce în urmă cu mai puțin de 2 ani câștigase 1 milion de dolari la aceeași loterie, relatează CNN.

Pharris Frank plătise 20 de dolari pe biletul răzuibil de la Education Lottery din Carolina de Nord ce i-a adus premiul de 2 milioane de dolari. În urmă cu mai puțin de 2 ani el câștigase 1 milion de dolari la aceeași loterie, dar la un joc diferit.

Potrivit reprezentanților loteriei, șansele de a câștiga premiul cel mare de 2 milioane de dolari sunt de 1 la 1,5 milioane.

„E o nebunie deoarece cu o zi înainte să câștig un prieten m-a întrebat cum a fost să câștig 1 milion de dolari. Și i-am spus că o să dublez suma”, a povestit Frank.

Frank a mai spus că după ce a câștigat primul premiu, în iulie 2021, a cheltuit banii pe o nuntă de vis. Acum, el planifică o vacanță alături de soția sa.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.