A apărut meseria de „damă de control”. Ce face și cât câștigă o verificatoare

Savanna Harrison

Savanna Harrison lucrează part time ca tester de loialitate. Sursa: Instagram

O companie din SUA a lansat o aplicație numită Lazo prin care persoanele care se tem că sunt înșelate de partenerii lor pot să îi testeze pe aceștia. Ei pot alege din aplicație serviciile unui tester de loialitate care, contra cost, va testa fidelitatea „țintei”.

Savanna Harrison, în vârstă de 27 de ani, este un astfel de tester profesionist, care folosește rețelele de socializare pentru a expune partenerii care înșală. A ales să aibă acest job part time după ce ea însăși a fost înșelată de partener. Odată ce Savanna acceptă o „misiune”, ea schimbă mesaje cu bărbatul testat, și poate merge până la a stabili o întâlnire cu acesta pentru a-i dovedi infidelitatea, relatează Sky News.

Lazo s-a lansat în ianuarie 2024, iar testele costă de obicei între 50 și 80 de dolari. Prețul variază de la verificator la verificator, unele persoane cerând peste 100 de dolari pentru serviciile lor. Compania are un singur tester cu normă întreagă, care câștigă în jur de 3.000 de dolari pe lună făcând teste de loialitate. Alți 350-400 de verificatori precum Savanna lucrează part time. Compania descrie aplicația drept „un instrument conceput pentru a afla intențiile și a renunța la relațiile toxice”.

Sursa: Lazo

În prezent, Savanna face zeci de teste de loialitate pe lună pentru persoane care suspectează că sunt înșelate de parteneri. Odată ce acceptă o „misiune”, Savanna îi trimite un mesaj partenerului testat, urmând sfaturile și instrucțiunile clientului. Cel mai adesea, femeile sunt cele care îi cer să le testeze iubiții.

„Îmi va da detalii despre unde vrea să ajung cu o conversație”, a explicat Savanna, care locuiește în Corona, California, și lucrează într-un salon de cosmetică unde pune extensii de gene. Apoi va începe o conversație cu bărbatul testat, spunându-i de exemplu că l-a văzut într-un bar sau trimițându-i mesaje și fotografii.

Pe tot parcursul procesului, Savanna își ține la curent clienta, trimițându-i capturi de ecran cu conversațiile dintre ea și iubitul testat. Un test de loialitate poate dura în jur de cinci zile, iar Savanna poate ajunge până la a stabili o întâlnire la care nu se duce.

Potrivit lui Ashlyn Nakasu, manager la Lazo, compania încearcă să îi ajute pe oameni să confirme ceea ce deja bănuiesc – că relația lor se încheie. „[Adesea] au nevoie doar de acea dovadă, de acel șut în fund final care să le arate că „Această persoană nu e potrivită pentru tine””, a spus ea.

„Întotdeauna le spunem oamenilor că cel mai bine este să comunice cu partenerul lor. Și dacă comunicarea nu reușește, atunci poți încerca să faci un test de loialitate dacă crezi cu adevărat că ceva nu este în regulă”, a mai spus Nakasu.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version