Kitul bărbatului modern: în ce trebuie să investești pentru îngrijirea ta

Un bărbat care se respectă în ziua de astăzi trebuie să se îngrijească mai mult tocmai pentru a se menține în formă cât mai multă vreme. Fie că vorbim de piele, păr, haine și accesorii, un bărbat modern are nevoie de câteva cumpărături de bază pentru a se putea menține atrăgător și îngrijit.

Am alcătuit și noi un kit cu minimum de accesorii și lucruri de care are nevoie bărbatul modern pentru îngrijire. Investiția totală nu e una foarte mare, iar pe parcurs lucrurile din acest așa-numit kit pot fi schimbate cu unele mai scumpe sau cu branduri mai potrivite.

Ceasuri bărbătești

Există o mulțime de tipuri de ceasuri bărbătești deosebite. Un ceas se cumpără în funcție de personalitate și de îmbrăcămintea la care urmează să fie purtat. Dacă purtați mai mult haine casual și locul de muncă vă permite acest lucru, puteți alege un model sport, în caz contrar sunt o mulțime de modele business.

Prețurile oscilează și nu trebuie să vă faceți griji, găsiți modele aspectuoase și la prețuri rezonabile, dar puteți să investiți și o sumă mai mare într-un ceas de firmă care e chiar mai mult decât un accesoriu, e o adevărată bijuterie.

Parfumuri

Și când vorbim de parfumuri de bărbați oferta e una diversificată în ziua de azi, deși nu a fost întotdeauna așa. Principalele cliente de parfumuri sunt femeile, ele au și un miros mai dezvoltat și sunt mai atente la asemenea detalii.

Tocmai pentru a avea un aspect îngrijit dar și pentru a impresiona doamnele și domnișoarele, bărbații trebuie să aibă în kit-ul lor de om modern cel puțin un parfum. La fel ca și în cazul ceasurilor și aici găsiți prețuri de toate felurile. Important e să alegeți un parfum care vă reprezintă dar să nu îl folosiți în cantități atât de mari încât să devină evident și deranjant pentru cei din jur.

Cremă de față

Cremele de față sunt mai complicat de ales decât ceasurile sau parfumurile pentru că aici nu e vorba doar despre preferințe ci și despre nevoia pielii. Trebuie să știți ce tip de ten aveți: normal, gras, sensibil, mixt, cu pete pigmentare, uscat. Alegeți crema care se potrivește cel mai bine pentru pielea voastră.

Pielea feței este cea mai expusă de-a lungul vieții și trebuie protejată mai mult. Bărbații tind să petreacă mai mult timp în aer liber decât femeile și astfel pielea e expusă la lumina solară mai mult, implicit poate să și îmbătrânească mai repede.

Trimmer

Un aparat de tuns de tip trimmer a ajuns să fie o necesitate pentru orice bărbat modern. Dacă nu mergi toată ziua să îți aranjezi barba la un specialist, dar vrei să o mai corectezi din când în când, poți face acest lucru cu ajutorul unui trimmer. Mai mult, unele aparate au capete care se pot schimba și trimmerul poate fi folosit pentru ajustarea părului de pe corp sau pentru îndepărtarea părului din nas și urechi.

În funcție de necesități și calitate se găsesc aparate de tip trimmer începând de la prețuri puțin peste 50 de lei.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos: