Simona Halep, în lacrimi după eliminarea de la Indian Wells

simona halep nike reclamă
Foto: Captură YouTube

Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală de la Indian Wells de Marketa Vondrousova (scor 2-6, 6-3, 2-6). Începând de luni va coborî pe locul 3 WTA. La conferința de presă a declarat că a fost extrem de dezamăgită și a plâns în vestiar.

„Înfrangerile sunt mai ușoare acum, trec mai repede peste ele, dar încă sunt dezamăgită și supărată că am pierdut. De fapt, am plâns în vestiar după mult timp, pentru că am pierdut.

Dau sută la sută în fiecare meci, în fiecare turneu, din acest motiv sufăr puțin când pierd. Simțeam că trebuie să plâng. Sufăr după fiecare înfrângere și cred că este un lucru bun”, a afirmat Simona Halep, conform tennisnow.

Sportiva a mai dezvăluit că finala de Roland Garros din 2017, pierdută în fața Jelenei Ostapenko a fost cel mai greu moment de până acum.

„Cel mai rău am plâns după finala Openului Franței, în 2017. Cred că toată lumea știe asta. Și azi, pur și simplu mi-a venit din nou să plâng”, a afirmat Simona Halep.

Pentru sportiva din Constanța, urmează turneul de la Miami, care va fi în perioada 18-31 martie.

La Indian Wells au fost și alte suprize. Japoneza Naomi Osaka, liderul WTA, a fost eliminată, noaptea trecută, în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells, de sportiva elveţiană Belinda Bencic, numărul 23 mondial. Tenismanul sârb Novak Djokovic a părăsit turneul din runda a treia, învins marţi de germanul Philipp Kohlschreiber cu 6-4, 6-4.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.