Cine este șefa protocolului de la Cotroceni, a cărei casă a fost jefuită chiar de Ziua Națională

Sursa: Facebook

Casa Deliei Dinu, din comuna ilfoveană Cornetu, a fost jefuită chiar de 1 Decembrie. Ancheta este efectuată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu.

”La data de 1 decembrie a.c., în jurul orei 18.00, poliţistii din Ilfov au fost sesizaţi, prin plângere, cu privire la faptul că, în comuna Domneşti, persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracţie într-o locuinţă şi ar fi sustras mai multe bunuri. În acest moment este în desfăşurare o anchetă, fiind analizate toate pistele existente, iar pe măsură ce datele vor putea fi făcute publice, vor fi comunicate. Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, informează Poliţia Ilfov, printr-un comunicat de presă remis greatnews.ro.

Imobilul a fost spart în perioada în care Delia Dinu, șefa Departamentului de Protocol din Administrația Prezidențială, se afla la Alba Iulia, unde în însoțea pe președintele Klaus Iohannis.

Dinu a fost numită consilier prezidențial la data de 1 iulie 2016.

Cariera Deliei Dinu:

– 2000-2012: a activat în cadrul Serviciului de Protecţie şi Pază;

– aprilie 2005 – mai 2008: şi-a desfăşurat activitatea în calitate de consilier în cadrul Compartimentului Protocol al Administraţiei Prezidenţiale;

– mai 2008 – august 2012: a coordonat Compartimentul Protocol al Administraţiei Prezidenţiale;

– în august 2012 a fost numită Consilier de Stat la Compartimentul Protocol al Administraţiei Prezidenţiale

– în 2012 a participat la Conferinţa Globală a Şefilor de Protocol de la Washington, Statele Unite;

– în 2014 a participat la Conferinţa Globală a Şefilor de Protocol de la Seul, Coreea de Sud.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.