Povestea de succes a ceasurilor de mână din lemn făcute în România

Ceasurile de mână din lemn, o invenție românească (Noah Watches)
Ceasurile de mână din lemn, o invenție românească (Noah Watches)

Doi tineri au pus la cale un proiect interesant: creează și vând ceasuri de mână făcute din lemn.

Proiectul Noah Watches a început în 2012, când Iosif Harasemiuc şi Ruben Perju au avut ideea ceasurilor de mână din lemn.

Ceasurile sunt foarte ușoare, sub 50 de grame, iar prețurile variază între 989 și 1.600 de lei, în funcție de materialul ales de client. Majoritatea produselor se vând în România (85%).

”Era metalelor începe să apună, iar lemnul este unul dintre materialele care par să capete o valoare tot mai mare în ochii societăţii. Chiar dacă aurul are o valoare net superioară din punct de vedere valoric, tot mai mulţi oameni renunţă la bijuteriile şi accesoriile din metale reci şi le aleg pe cele din lemn, mult mai apropiate de natură”, spune Ruben Perju, fondator al Noah Watch, pentru businessmagazin.ro.

Clientul poate alege mărimea ceasului, esenţa carcasei exterioare, esenţa cadranului, acele, modelul de curea, dar şi textul sau imaginea care vor fi gravate pe spatele ceasului şi pe cutie. Orice comandă este onorată în 15 zile.

Compania are sediul la Cluj-Napoca și folosește lemn de esență tare din toată lumea. „Am testat ceasurile Noah timp de 4 ani şi nu prezintă semne de uzură sau de deteriorare majore”, și-a lăudat marfa antreprenorul, care a investit deja 40.000 de euro.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews: