Câți bani a câștigat FCSB, până acum, din Europa League

FOTO: FCSB/Facebook
FOTO: FCSB/Facebook

FCSB a reușit să o învingă pe PAOL Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu. A fost 1-0, iar roș-albaștri au reușit două victorii din două partide jucate în Europa League.

În noul format, în care totate echipele sunt cuprinse într-un singur clasament, FCSB ocupă locul 4. Primele locuri sunt ocupate, în ordine, de Lazio, Lyon și Tottenham. Toate au același număr de puncte ca FCSB, doar că diferența o face golaverajul.

Pentru că s-au calificat în Europa Liga, FCSB are asigurate 4,3 milioane de euro. Fiecare victorie din Europea League este recompensată de UEFA cu 450.000 de euro. Prin urmare, până acum, FCSB a ajuns la 5,2 milioane de euro câștigate din Europa League.

La această sumă se mai adaugă și banii din vânzarea de bilete. La finalul trecute, oficialii clubului spuneau că este o sumă ce depășește 2,5 milioane de euro, însă de atunci s-au vândut mai multe.

Următoarele meciuri pe care le va disputa FCSB în Europa League:

  • 24 octombrie – Rangers  – FCSB – 22:00
  • 7 noiembrie – FCSB – Midtjylland – 19:45
  • 28 noiembrie – FCSB – Olympiacos FC – 22:00
  • 12 decembrie – Hoffenheim – FCSB – 19:45
  • 23 ianuarie – Qarabag – FCSB – 19:45
  • 30 ianuarie – FCSB – Manchester United – 22:00

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.