Cum să îți petreci timpul liber în București

Indiferent de anotimp, Bucureștiul este un oraș viu în care nu ai cum să te plictisești.

Există evenimente pentru toate vârstele și pentru toate gusturile, așa că, fie că ești localnic sau vizitator, cu siguranță vei găsi ceva cu ce să îți ocupi timpul și să îți faci amintiri pe care nu le vei uita ușor.

Sfârșitul de săptămână este momentul în care orașul parcă se transformă și prinde și mai multă viață. Așa că, dacă ești în căutare de evenimente in Bucuresti in weekend, ai ajuns în locul în care trebuie.

Noi o să îți dăm exemple generale de activități pe care le poți face, iar ce trebuie tu este să le alegi pe cele care ți se potrivesc cel mai bine. Desigur, nu trebuie să te limitezi la una singură pentru toate cele două – trei zile, ci să le combini pentru a putea să profiți de tot ceea ce acest oraș are să îți ofere.

Timpul liber este pentru a-l petrece împreună cu cei dragi și pentru a crea amintiri împreună. Se întâmplă totuși uneori să ajungi mereu în aceleași locuri și să ai aceleași activități și de aceea este normal ca uneori să simți nevoia de schimbare.

Idei de activități de weekend în București

Sperăm că vei găsi în lista noastră activități de care nu ai avut parte până acum, să le dai o șansă și să reușești să te bucuri de timpul tău liber la maxim.

1. Cluburi și petreceri populare, cu DJ cunoscuți și în locații care te vor lăsa cu gura căscată. Fie că alegi să mergi în Centrul Vechi sau în alte locații, te asigurăm că vei găsi ceva ce să ți se potrivească.

Mai mult decât atât, există localuri care organizează petreceri tematice, așa că nu le rata dacă îți place să participi la astfel de evenimente.

2. Concerte și petreceri cu muzică live vei găsi cu siguranță weekend de weekend. Odată ce vremea caldă dispare încet, restaurantele precum 14th LANE și altele organizează seri cu muzică live, care să îți încânte simțurile.

3. Rooftop și cocktail barurile sunt noua modă atunci când vine vorba despre ieșit în oraș. Dacă vrei să petreci timp de calitate, dar fără dans, doar cu povești, atunci aceste locații sunt cele de care ai nevoie. De multe ori, acestea au seri tematice pentru anumite băuturi, cu invitați speciali, maeștri ai băuturilor fine sau care combină ingrediente într-un fel în care nu îți imaginai.

4. Există o serie de cafenele și baruri în care poți să mergi să stai la povești până mai târziu în noapte, unde atmosfera este relaxată și muzica în surdină. Așa că, dacă ai nevoie de un asemenea loc pentru ieșirile cu prietenii, caută cafeneaua care să vi se potrivească cel mai bine.

5. Spectacolele live, cum ar fi cele de teatru, operă și mai nou stand-up comedy sunt perfecte pentru a avea o activitate puțin diferită de cele cu care ești obișnuit. Serile culturale sunt încă la modă și este chiar indicat să participi la una cel puțin o dată pe lună. Există acum pe piață, atât teatrele de stat, cât și teatre independente și îți recomandăm să le vizitezi pe ambele, deoarece experiențele sunt cu siguranță diferite.

6. Evenimente culturale care se întind în noapte, deși acestea sunt mai rare decât celelalte pe care ți le-am recomandat. Un exemplu ar fi Noaptea Albă a Galeriilor sau a Muzeelor, care de obicei au loc o dată pe an. Cu toate acestea, sunt evenimente la care îți dorești o dată-n plus să participi.

A ieși în București înseamnă a găsi mereu locuri noi în care să petreci timp alături de cei dragi sau, de ce nu, chiar și numai cu propria persoană.

Să te deconectezi este absolut necesar indiferent de profesie sau de stilul de viață. Așa că abia așteptăm să ne spui ce ai descoperit în București și care experiență ți-a plăcut mai mult!

Credite foto: 14thlane.ro

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos: