Radu Banciu iese din televiziune

radu banciu
Radu Banciu. Foto: Captură YouTube

Radu Banciu a decis să pună punct colaborării cu Prima Sport. Potrivit golazo.ro, jurnalistul nu va mai fi pe post începând cu 1 octombrie, adică de săptămâna viitoare.

Potrivit sursei citate, Radu Banciu ar urma să colaboreze cu o platformă de podcasturi. Însă nu este exclus ca acesta să continue să facă emisiuni și la o televiziune, dacă i se vor accepta condițiile.

Jurnalistul și-a început cariera în urmă cu 27 de ani, în presa sportivă, la ProSport.

„La angajare, am răspuns cu «nu» la toate întrebările pe care mi le-a pus Tolontan (n.r. – redactor-șef la ProSport atunci). Ați mai lucrat vreodată în presă? Nu.

Ați publicat vreodată ceva? Nu. Știți să lucrați pe computer? Nu. Dar știți să scrieți? Aș răspunde cu da”, a rememorat Banciu.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.