Cum sa asortezi bluzele de trening si tricourile oversized in moda stradala de toamna?

Lookul perfect croit si potrivit este inca asociat cu stilul sic si calitatea inalta. Insa cu siguranta ca si croielile mai lejere sunt trendy in prezent. De ce? Croielile oversized asigura posibilitati nenumarate de asortare si, in special, senzatia de confort. Afla cum poti asorta tricourile oversized si bluzele de trening de la brandurile tale favorite!

Tricouri oversized si bluze de trening – de ce le adoram?

Trendul cu tricouri oversized, jachete si bluze de trening castiga tot mai mult teren in fiecare an si este de nelipsit pe strazile capitalelor modei. Fluiditatea este caracteristica trendurilor. Cu toate acestea, este prima oara in istorie cand articolele vestimentare oversized au devenit atat de populare si dominante in mainstream. Moda cauta intotdeauna surse de inspiratie in estetica deceniilor anterioare. Unul dintre cele mai importante trenduri de astazi este dat de stilul artistilor hip-hop de la sfarsitul anilor 1980 si inceputul anilor 1990, pentru care pantalonii voluminosi, bluzele de trening si tricou Nike reprezentau baza oricarui outfitul.

Forma simpla si croiala oversized fac referire si la minimalism, care este una dintre esteticile de top din ultimii ani. Pe scurt: lookul simplu comod si lejer este acum cel pe care il abordeaza atat fanii modei, cat si cei ai streetwear-ului.

Jongleaza cu dimensiunile – cum sa asortezi hanorace si tricouri oversized?

Avem un pont pentru cei care incep sa descopere lumea croielilor oversized: opteaza pentru un top sau pantaloni oversized. Aceasta este o optiune buna pentru inceput, desi este trendy si lookul alcatuit doar din articole oversized. Experimenteaza si nu uita ca o croiala usor larga adauga un plus de nonsalanta outfitului. Relaxeaza-te! Nu trebuie sa fie totul perfect!

Incepe cu o bluza de trening pe care te poti baza. Brandurile Jordan si Nike ofera cateva modele pe care le poti alege cu o marime sau doua in plus si in care sa arati bine. Chiar daca nu preferi in mod special bluzele de trening oversized, le poti include cu usurinta in garderoba ta. Secretul este sa porti haine largi in asa fel incat sa te simti bine cu propriul tau stil. Atunci cand creezi un outfit oversized, articolele vestimentare individuale nu trebuie sa fie prea stranse pe corp. Insa ar trebui sa alegi o marime care sa nu te incurce prin excesul de material.

Alege simplitatea. Croiala oversized combinata cu o culoare aprinsa sau un imprimeu va atrage toate privirile. Poti incepe si cu o versiune monocroma. De exemplu, bluzele de trening Tech Fleece de la Nike cu cusaturi geometrice, tricourile oversized monocrome si bluzele de trening de la Jordan cu logoul Jumpman se vor potrivi de minune in acest caz.

Croiala oversized potrivita: bluze de trening de la Nike care nu restrictioneaza miscarile

Hanoracul clasic sau tricoul pot fi purtate in multe feluri diferite pentru ca se potrivesc cu orice. Brandul Nike ofera o selectie de bluze de trening bine croite. Poti incepe cu hanoracele din colectia Sportswear Club Fleece. Modelele cu croiala clasica, gluga si buzunar sunt disponibile pe o gama larga de culori: de la negru la roz plin de energie, galben si verde revigorant. Hanoracele de la Nike se vor potrivi cu outfiturile de baza si sunt adesea alese atat de catre barbati, cat si de catre femei. Pentru persoanele mai putin inalte, alegerea unui model oversized poate fi una mai dificila din cauza proportiilor distorsionate. Pentru femei, bluzele de trening de la Nike din colectia Phoenix Oversized Hoodie, decorate cu logoul subtil Swoosh in zona gulerului, reprezinta o alegere grozava.

Daca vrei sa cumperi ceva clasic, alege produse de la branduri precum Nike. In magazinele JD Sports vei gasi o gama larga de bluze de trening de la brandul american. Completeaza-ti outfiturile alcatuite din articole oversized. La comenzile de peste 250 RON ai livrare gratuita. Suna bine? Atunci descopera cele mai noi modele si nu uita ca ai o reducere de 10% pentru urmatoarea achizitie daca te abonezi la newsletterul JD!

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos: