Crește bilanțul victimelor ucise de inundațiile produse de ciclonul Boris în estul țării

inundații galați
Foto: ISU Galați

Bilanțul victimelor ucise de inundațiile produse de ciclonul Boris în estul țării a ajuns la 5, anunță Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), citat de agerpres.ro.

Această a cincea persoană decedată a fost găsită duminică în localitatea Slobozia Conachi din județul Galați. „Urmare a manifestării fenomenelor hidrometeorologice manifestate în zilele anterioare, pe raza localităţii Slobozia Conachi din judeţul Galaţi, a fost identificată încă o victimă decedată, numărul total al persoanelor decedate fiind 5”, a transmis IGSU.

Celelalte 4 victime au murit în comunele gălățene Pechea, Drăgușeni, Costache Negri și Corod. Potrivit autorităților, mai multe dintre persoanele care au murit erau vârstnici imobilizați la pat care nu s-au putut salva în momentul în care s-au produs viiturile, iar apa a intrat în locuințe. Alte două persoane sunt în continuare date dispărute. În prezent, pompierii continuă să verifice toate locuințele din localitățile afectate de inundații.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.