Marcel Ciolacu a anunțat cine va fi candidatul PSD la primăria Bucureștiului

Marcel Ciolacu

Șeful PSD Marcel Ciolacu a anunțat că Gabriela Firea va fi candidata PSD la alegerile locale din București, relatează news.ro.

„Nu ştiu cine o să fie candidatul PSD la alegerile prezidenţiale. Eu personal nu ştiu acest lucru. În schimb, ştiu cu certitudine un lucru – Gabriela Firea va fi candidatul PSD la Primăria Generală a Capitalei”, a anunţat vineri Marcel Ciolacu, la conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Buzău.

Anterior, Marcel Ciolacu a declarat că Gabriela Firea își dorește un nou mandat la Primăria Capitalei.

„Haideți să le reamintim românilor că toate alegerile (și prezidențiale, și locale – n.r.) sunt în același an, în 2024. Deci este clar că va fi candidatul și locul.

Discuțiile mele cu doamna Firea au fost că dorește un nou mandat la Primăria Bucureștiului și eu, personal, dar cred că și colegii mei, o susțin pe doamna Gabriela Firea pentru un nou mandat la Primăria Generală”, a declarat Ciolacu luna trecută.

El a mai spus atunci că, dacă va candida, Gabriela Firea o să-l bată pe Nicușor Dan de „o să-i sune apa în cap”.

Gabriela Firea a fost primar al Capitalei între anii 2016 – 2020. Ea a candidat și în 2020, dar a fost înfrântă de Nicușor Dan, actualul primar.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.