Cele mai bune seriale ANIME-uri cu tematică de jocuri de noroc

Cu siguranță ai urmărit nu doar o dată un show de anime unde personajele principale sunt duse la extrem, iar povestea din spatele ecranului este una cu tâlc și plină de învățături spirituale. Asemenea povești suntem și noi pregătiți să spunem făcând câteva recomandări de seriale ANIME cu tematici de jocuri de noroc despre care te vei bucura să afli că te vor ține lipit de ecran și că la sfârșit nu vei fi niciodată dezamăgit. Este posibil totuși să fii puțin mai receptiv în ceea ce le privește deoarece unele dintre ele chiar u influențe asiatice, unde jocurile de noroc sunt puțin mai diferite.

Akagi

Akagi se bucură de o notorietate de nivel internațional când vine vorba despre succesul pe care îl poate avea un serial anime. În acest serial vei găsi toate tipurile de gambling și probabil și câteva detalii despre fenomenul de ponturi pariuri sportive care este atât de împrăștiat pe tot globul. Cu toate acestea, principalul joc de noroc din acest anime este cel de Mahjong. Un joc despre care toată lumea crede că este inofensiv, am reușit să vedem prin prisma acestui serial cât de serios este cu adevărat acest show și ce înseamnă

Akagi este un serial anime care a fost lansat în anul 2005, iar nivelul de agresivitate și vulgaritate l-a făcut să fie inclus în categoria show-urilor unde vârsta minimă pentru a-l putea vizualiza este de 17 ani. Așadar, adulții vor găsi foarte multe elemente care să îi atragă la acest anime. Serialul a avut un succes incredibil și se bucură și astăzi de o notorietate ieșită din comun. Aparent, faptul că studioul care a lansat Akagi a creat și Death Note, One Punch Man sau Overlord a contat enorm de mult.

Kaiji

Kaiji este o producție care aparține aceluiași producător și aceluiași studio Madhouse. De data aceasta, urmărim un show cu simboluri mult mai serioase, cu o intrigă mult mai intensă și unde personajul principal, pe numele său Kaiji, nu face foarte multe decât să meargă să parieze la loterii și să bea bere prin locuri obscure și dubioase care nu ar inspira încredere nimănui, niciodată. Prietenul apropiat al lui Kaiji, un coleg de lucru, îl păcălește într-un fel sau altul să plece într-o călătorie pe vapor pentru a-și plăti datoriile generate de adicția pentru jocurile de noroc. Serialul chiar lansează această problemă direct în fața urmăritorilor. Adicțiile de jocuri de noroc nu se sfârșesc niciodată foarte bine.

Evident, că de acolo, lucrurile iau o întorsătură din ce în ce mai ciudată, iar personajul nostru principal nu poate face altceva decât să continue să lupte pentru propria viață. Serialul este bazat și pe o manga compusă din 76 de volume care merită cu atât mai mult răsfoite în speranța că aventura își va găsi în cele din urmă locul în inima unui pasionat.

Kakegurui

Kakegurui este un nume foarte cunoscut în industria de anime și în cultura japoneză. Mai mult decât atât, Kakegurui a fost cunoscut deoarece, aparent, este singurul anime care are ca personaj principal o femeie. Dar ceea ce este foarte bine scos în evidență în acest serial este fenomenul de gambling și tot ceea ce vine la pachet cu o astfel de pasiune. Show-ul a fost atât de bun încât Netflix s-a decis să cumpere licența și să producă propria variantă în limba engleză.

Personajul principal din Kakegurui este Yumeko Jabami, o studentă care este înscrisă la una dintre cele mai scumpe și de prestigiu școli private din Japonia. Cu toate acestea, această școală se transformă complet pe timpul nopții când studenții învață doar despre arta de face bani, decepție și manipulare. Studenții care câștigă cel mai mult, vor ajunge să conducă școala. Și pentru că probabil te-am uimit deja, îți urmă vizualizare plăcută.

One Outs

A trebuit să vorbim și despre un show care nu seamănă aproape deloc cu celelalte și care oferă o cu totul altă senzație de fiecare dată când apare pe ecranele celor care apreciază industria de gambling. One Outs este un show care spune povestea unui sportiv dependent de jocuri de noroc. Mai mult decât atât, personajul principal este un gambler compulsiv, lucru care se dovedește a fi destul de dăunător pentru el pe tot parcursul serialului.

Ceea ce este foarte ciudat este că sportivul își pariază chiar și propria viață. Contractul său cu echipa sportivă spunea că pentru fiecare punct marcat, acesta ar trebui să primească 5 milioane yen, iar pentru fiecare scor marcat de echipa adversă, acesta va plăti chiar el 25 de milioane yen, clubului.

Concluzie

Cele mai cool anime-uri cu tematici de jocuri de noroc sunt disponbile doar la un click distanță. Tot ceea ce trebuie să faci este să le urmărești cu interes și să le acorzi câte o șansă.