7 idei superbe pentru amenajarea unui apartament cu 3 camere

Chiar daca este un spatiu relativ mic, amenajarea unui apartament cu 3 camere poate fi o provocare, indeosebi pentru cei care vor sa faca din acest micro-univers un spatiu desavarsit din punct de vedere decorativ, in care sa isi gaseasca linistea peste zi. Daca sunteti in pana de idei venim in ajutorul vostru cu o serie de imagini care surprind diferit, dar cu gust, evident, amenajarea unui apartament cu 3 camere. Nu stim daca proiectele se pliaza geometric pe ale voastre, dar privirea de ansamblu poate fi cu siguranta de ajutor si sa va inspire.

Toate aceste imagini 3D au fost facute de specialistii site-ului Home-designing.com. In prima, dormitoarele sunt amplasate in colturi diferite, cu livingul fiind spatiu de tranzit intre cele doua incaperi de odihna. Astfel dispus in plan, cu camera de zi in mijloc, spatiul se deschide si capata deodata proportii.

amenajarea unui apartament cu 3 camere 3 room apartment layouts
Pentru acest apartament cu puternice accente clasice recomandăm o mobilă de dormitor dintre cele de AICI.

Un plan aproape la fel, dar cu al doilea dormitor dispus in relief, pentru un plus de intimitate. Prezenta celei de-a doua bai vine si ea sa asigure un plus de confort, indiferent daca aceasta este camera de oaspeti sau un dormitor pentru familie.

amenajarea unui apartament cu 3 camere 3 room apartment layouts 2

Un apartament modern, astfel construit incat sa ofere acces la spatiile exterioare, dar si sa capteze in egala masura lumina naturala prin usi si pereti din sticla. Un spatiu complet, plin de vitalitate si culoare, in care pofta de viata musteste intr-un design practic si elegant deopotriva.

amenajarea unui apartament cu 3 camere 3 room apartment layouts 3Pentru acest apartament luminos, recomandăm o comodă în culori deschise dintre cele prezentate la acest link.

Un decor un pic mai sobru, cu pereti si podele in nuante de gri si insertii de lemn in dormitoare pentru un strop de caldura. Unul din dormitoare are acces direct pe balcon, un aspect foarte important pentru viata la bloc.

amenajarea unui apartament cu 3 camere 3 room apartment layouts 4

Din nou un spatiu astfel amenajat incat dormitoarele sa ocupe o latura discreta a apartamentului. Cealalta jumatate revine spatiilor de zi cu extensie pe balcon.

amenajarea unui apartament cu 3 camere 3 room apartment layouts 5

O terasa in forma interesanta, indeajuns de mare cat sa ofere o gura de aer proaspat, la care sunt conectate doua dormitoare. Livingul se deschide apoi larg, intr-un spatiu generos cu orice tip de activitate familiala si de socializare cu prietenii.

amenajarea unui apartament cu 3 camere 3 room apartment layouts 6

La final, un spatiu mic, dar astfel amenajat incat sa ofere maximul de confort. Cele trei incaperi se succed in cascada, cu finisaje care imbina armonios si practic gresia si lemnul pentru o imagine personalizata.

amenajarea unui apartament cu 3 camere 3 room apartment layouts 7

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.