7 idei prin care să-ți promovezi afacerea

Publicitatea sau prezentarea unor produse poate fi mult mai ușor făcută cu ajutorul unor sisteme expoziționale de calitate, amplasate în zonele tale de interes.

Fie că vorbim despre standuri expoziționale sau doar de alt tip de sisteme expoziționale, soluțiile cele mai noi în domeniu sunt spectaculoase și trebuie să arunci o privire peste următoarele propuneri înainte de a te decide ce e potrivit pentru ține și afacerea ta.

Sistem Wave

Gama Wave este o noutate pentru expoziții, prezentări, conferințe, lansări de produse și alte evenimente de acest tip. Sistemele sunt compuse din cadre din aluminiu ușor de asamblat care întind materialul textil imprimat. Materialul poate fi imprimat pe ambele fețe și reprezintă o soluție foarte bună pentru campaniile ce necesită schimbarea frecventă a mesajului publicitar.

2 Roll-up

Roll-up sunt suporturi de bannere publicitare retractabile din aluminiu. Sistemul e de sine stătător, cu panou grafic imprimat. Materialul grafic e flexibil și permite rularea sa în carcasa în care e prins de un tambur tensionat cu ajutorul unor arcuri.

Este foarte popular pentru că după utilizare se poate rula foarte ușor înapoi în sistem și e ușor de transportat, depozitat și reutilizat fără o nouă investiție.

3 Pop-up

Pereții publicitari extensibili care sunt personalizați cu fâșii de PVC se mai numesc și pop-op în industria expozițională. Acești pereți publicitari sunt ideali pentru imagini de dimensiuni mari care atrag atenția. Se utilizează frecvent pentru a realiza un fundal personalizat la conferințe sau evenimente. Se montează ușor și nu e nevoie de personal calificat pentru asamblare.

4 Mese publicitare

În cadrul unor conferințe sau evenimente ale unui brand, pupitrele pentru discuții sau expunerea mostrelor comercializate pot fi și ele personalizate. Aceste mese pot fi folosite și ca punct de primire sau informare la evenimente, pentru promoții în hypermarket-uri sau ca pupitre de prezentare în cadrul conferințelor. Sunt ușoare și pot fi transportate în genți de mână.

5 Standere

La categoria de Standere intră suporturile de banner, people stoppere și standurile de broșuri economice și ușor de montat. Sistemele de tip banner sunt cea mai rapidă și ieftină metodă de promovare. Costul de achiziție e unul redus și greutatea e scăzută. Se montează în mai puțin de 1 minut și pot fi amplasate cu succes în orice tip de spațiu interior.

6 Steaguri personalizate

Steagurile personalizate portabile atrag atenția oriunde ar fi amplasate. Sunt ușor de montat, perfecte pentru campanii publicitare indoor sau outdoor. Steagurile pot fi tratate anticoroziv pentru a rezista în condiții meteorologice dificile.

7 Corturi

Pavilioanele expandabile pentru evenimente outdoor cele mai bune sunt corturile. Acestea pot fi personalizate, sunt structuri pliabile din aluminiu și se acoperă cu o calotă din material textil impermeabil. Pavilioanele de acest tip protejează și de razele UV, dar și de vânt și ploaie.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.