7 din 10 vasluieni care reclamă că li s-a furat mașina uită, de fapt, unde au parcat

bărbat

Foto: whoismargot / pixabay.com

Șapte din zece vasluieni care reclamă furturi auto, uită, de fapt, unde și-au parcat mașina, a declarat comisarul șef Dan Pelin, șeful Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, relatează publicația locală „Vremea nouă”.

Cu ocazia prezentării ultimului raport al IPJ Vaslui, șeful instituției s-a arătat deranjat de faptul că polițiștii sunt puși să investigheze furturi inexistente.

„În ceea ce privește furturile auto, vă pot spune că aproximativ 70%, chiar și mai bine, acestea sunt sesizate ca furturi auto, dar sunt generate de greșelile persoanelor vătămate care uită unde își parchează autoturismele”, a spus Pelin.

Un astfel de caz s-a petrecut chiar în această săptămână. Un vasluian a sunat la 112 să reclame faptul că a venit la spital și, la plecare, nu și-a mai găsit mașina. Ulterior a realizat că, de fapt, o parcase ceva mai departe de spital.

Anul trecut, în județul Vaslui s-au reclamat 37 de furturi auto, însă 25 dintre acestea nu era în realitate furturi. Șoferii doar au uitat unde au parcat.

Foto: whoismargot / pixabay.com


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version