6 utilizări puţin cunoscute ale cremei de ras

Crema de ras este mai mult decât un simplu produs cosmetic. O poţi folosi pentru a scoate pete dificile sau pentru a „reduce la tăcere” balamalele care scârţâie.

Înainte de a citi mai departe, ia în considerare faptul că ciudatele întrebuinţări listate mai jos sunt pentru cremă, nu pentru spuma de ras.

1. Dacă vrei ca oglinda de baie să nu se înceţoșeze atunci când faci duș, nu trebuie decât să o „ungi” cu cremă de ras înainte să intri în cabină.

2. Îndepărtează petele – Atunci când ai o pată pe covor, umezește întâi zona pătată cu un burete, iar apoi aplică cremă de ras. Freacă bine cu un burete și lasă să se usuce. Funcţionează foarte bine și pentru petele de pe haine.

3. Curăţă mâinile de vopsea – Ai vopsit întreaga zi și ţi-au rămas pete de vopsea pe piele. Pune cremă de ras în palme și freacă bine mâinile. Apoi, curăţă bine cu săpun și apă.

4. O baie strălucitoare – Curăţă bateria de la baie și alte obiecte cromate cu cremă de ras. Folosește un burete umed pentru a freca.

5. Curăţă bijuteriile vechi – Se curăţă bine bijuteriile vechi cu cremă de ras și o periuţă de dinţi.

6. Soluţie pentru balamalele care scârţâie – Pune cremă de ras direct pe balamalele cu „probleme”.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.