5 seturi de mobilier de grădină care costă sub 600 de lei

Mobilierul de grădină este de regulă scump, însă în acest articol îți arătăm că se poate și altfel. Am ales doar acele seturi care, la reducere, au preț cu adevărat acceptabil.

Aceste seturi oferă loc suficient pentru patru sau șase persoane. Unele sunt compuse dintr-o masă – dreptunghiulară sau rotundă – înconjurată de patru sau șase scaune, altele din masă și banchete simple, dar confortabile.

1. Prima noastră alegere este o masă dreptunghiulară cu șase scaune. Masa este din oțel de calitate, iar blatul mesei este din sticlă sablată cu finisaj în valuri, care contribuie din plin la efectul estetic. Mesele au și un locaș în care poate fi fixată o umbrelă de grădină.

Masa costă în mod normal 809 lei, însă reducerea din această lună o face să se încadreze lejer în bugetul nostru de 600 de lei. Puteți consulta prețul final AICI.
set1
2. Următorul set ales de noi are o masă rotundă, potrivită pentru cei care au terase ceva mai mici și nu vor să aglomereze întreg spațiul cu o masă dreptunghiulară. Totuși, cele 6 scaune au loc și pe lângă această masă. Geamul de sticlă al mesei ale o grosime de 0,5 centimetri. Masa are, ca și modelul de mai sus, un orificiu special creat pentru introducerea piciorului de umbrelă.

Setul are un preț chiar mai mic, de doar 455 lei, datorită reducerii din această perioadă. Găsiți produsul AICI.
set23. Cei care preferă lemnul pot comanda un set format dintr-o masă dreptunghiulară, două scaune și o banchetă. Setul este din lemn de pin dar, băițuit, capătă culoarea stejarului. Prețul setului este de sub 600 de lei. Găsiți produsele AICI.
SONY DSC4. Cum spuneam, la preț acceptabil sunt și seturile de mese plus banchete. De exemplu, setul de mai jos, realizat din cadru de metal și blat de lemn, se încadrează și el în bugetul stabilit de noi. Masa are 2,2 metri lungi și 70 lățime. Băncile au 2 metri lungime.

Setul poate fi găsit AICI.
set45. Al cincilea set propus este compus dintr-o masă rotundă și 4 scaune, dar are și o umbrelă în culorile mobilierului inclusă. Masa are 81 de centimetri diametru și este realizată din oțel și sticlă. Umbrela are un diametru de 1,8 metri.

Setul poate fi găsit AICI.

Găsiți și mai multe seturi de mobilier de grădină la reducere, AICI.