5 nuanțe pe care să le alegi pentru a crea ținute care par scumpe

Sursa foto: pexels.com

Hainele moderne și elegante nu trebuie să fie neapărat cele mai scumpe. Este una dintre regulile de stil pe care orice femeie o cunoaște. Să dai o avere pe ținute pentru a arăta impecabil este un mit, care poate fi ușor demontat. 

Cum alegi articolele vestimentare, astfel încât să arăți excepțional, fie că te îmbraci pentru birou, pentru o ieșire cu prietenii sau pentru un eveniment de seară? Înainte de toate, alege simplitatea, mergi pe piese clasice.  Apoi, în ceea ce privește culorile, există nuanțe care fac o apariție să pară extrem de scumpă și rafinată. 

Combinația dintre alb și negru rămâne la mare modă și îți va oferi întotdeauna acel look prețios pe care ți-l dorești. 

Iată 5 nuanțe pe care să le alegi și pe care să le combini, astfel încât să creezi ținute care să pară scumpe, dar pe care să nu dai totuși o avere. 

Nuanțele de maro, un must-have în garderobă

Maroul este nuanța ultimelor sezoane în materie de modă și se regăsește inclusiv în colecțiile de rochii Valentino. Pornind de la această culoare, se poartă crem, bej, camel și nuanțele de cappuccino. 

Ce haine ar trebui să-ți achiziționezi? Un palton camel poate fi asortat cu succes în orice combinație de haine și va arată foarte bine. Pantalonii din piele maro sunt și ei o variantă excelentă pentru a-i purta la o ținută smart-casual, alături de o cămașă albă sau una din denim. 

Nu în ultimul rând, poartă pulovere groase, oversized în una din aceste culori. Și în materie de accesorii poți opta pentru eșarfe bej și genți din piele naturală camel, piese care îți vor face ținutele să pară scumpe și rafinate.

Alb-negru, întotdeauna o combinație potrivită

Non culorile rămân în tendințe tocmai pentru că sunt cele care oferă eleganță indiferent de felul în care le combini. E suficient să pui un costum negru din două piese și un top alb pe dedesubt și vei arăta perfect. 

Pentru birou, cămașa albă rămâne un must, iar pentru a ieși din tipare poart-o cu un colier din perle. 

Pantalonii din piele sunt și ei pe lista hainelor menite să te facă să arăți impecabili. Adaugă un tricou alb și o geacă neagră din fâș. Bocancii clasici, negri, completează de minune ținuta. Pentru a părea scumpă și dichisită, pune o curea cu cataramă metalică și niște cercei oversized argintii. 

Auriul și argintiul, nuanțe metalice pentru ținute care par scumpe

Vrei să ieși din tipare și să întorci toate privirile la o petrecere de seară? Nimic mai simplu! Combină albul cu auriul și vei vedea că nu ai nevoie să cheltui o avere pe haine. 

Combină un sacou în linii masculine, accesorizat cu epoleți aurii sau cu un colier mare și cu un inel pe deget, alături de o pereche de pantaloni largi, purtați cu tocuri înalte. 

Poartă blazerul cu un body alb pe dedesubt și ai grijă ca nuanțele să fie imaculate, căci îți vor conferi acel aer rafinat și scump pe care ți-l dorești. 

Poartă roșu burgundy ziua

Roșul este de departe o culoare care te face să strălucești, iar nuanța burgundy este o variantă și mai elegantă pentru o apariție scumpă și atent aleasă. O rochie din catifea, purtată ziua cu cizme negre peste genunchi, e tot ce ai nevoie ca să ieși în evidență. 

Verde smarald pentru ținutele de seară

Dacă ești în căutarea unei ținute de seară și îți dorești să fii cu adevărat o apariție, fără să cheltui o avere, atunci alege nuanța verde smarald pentru rochia ta, fie ea scurtă, lungă sau midi. 

Verdele smarald este una dintre culorile cele mai prețioase din garderoba unei femei și nu are nevoie de niciun fel de accesorizare sau stilizare pentru a arăta scump și rafinat. Mergi pe această nuanță și nu vei da greș cu ținuta ta. 

Nu uita să combini cel mult trei culori în outfiturile tale, una dintre regulile de stil de bază în materie de ținute feminine. Adoptă un machiaj natural și o atitudine pozitivă, care vor completa cu succes aparițiile tale scumpe vizual, nu și la nivel de card sau portofel. 

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version