5 accesorii inedite pentru mașină pe care le găsești rar în magazine

Dacă ești proprietarul unei mașini și te îngrijești cu adevărat de ea, îți recomandăm 5 accesorii utile cu care îți poți dota automobilul.

Iubitorii de mașini au grijă întotdeauna ca automobilul lor să fie îngrijit atât la exterior cât și la interior, atât ca motor și parte tehnică dar și ca aspect și design. Noi am găsit 5 accesorii interesante care nu costă foarte mult și de care ar putea fi interesat orice proprietar de mașină care chiar se îngrijește de buna funcționare a automobilului său.

Aparate diagnoza auto

Primul accesoriu pe care îl recomandăm este unul serios și care se găsește destul de greu. Este vorba de aparate diagnoza auto dedicate în funcție de modelul mașinii.

Mai multe modele de aparate se găsesc pe glowmania.ro, un magazin online care comercializează produse diverse din multiple categorii, de la ceasuri cu led la articole pentru petreceri sau articole pentru casă și grădină până la accesorii de bicicletă sau testere auto.

Steaguri pentru ziua națională

În ultimii ani s-a instaurat o nouă modă printre iubitorii și utilizatorii de automobile din România. În zilele de sărbătoare cei mai mulți își agață steagul tricolor de mașină. Pentru asta aveți nevoie de un suport special care face ca stegulețul să reziste și atunci când mergeți cu viteze mai mari de 60 sau 80 de km pe oră.

Lumini ambientale auto

Cu prețul de până în 50 RON puteți achiziționa lumini ambientale auto care nu sunt ilegale pentru că sunt decorative și oferă o atmosferă interesantă în interiorul automobilului.

Luminile pot fi amplasate la nivelul podelei automobilului și au lumină slabă, caldă, decorativă în primul rând, dar care oferă și vizibilitate pe timp de noapte atunci când căutați ceva pe jos.

Stickere auto

O altă modă a ultimilor ani este utilizarea stickerelor auto cu diferite mesaje haioase sau cu brandurile mașinilor. Stickerele pot fi și personalizate și ele pot fi amplasate pe luneta mașinii, dar chiar și pe jantă. Prețul unui sticker diferă în funcție de mărime și de model și în general se încadrează de la 15 RON până chiar la 175 RON.

Display auto

Un alt accesoriu interesant și destul de rar întâlnit este display auto LCD cu afișaj pentru viteză și kilometraj dar și interfață specială. Afișajul poate informa și asupra rotației de motor rpm, dar și temperatura de apă răcire, tensiune, consum instantaneu de combustibil, consum mediu de combustibil, timpi de condus, distanță, accelerare și multe altele.

 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.