Caz de cruzime ieșit din comun. Patru căței au fost îngropați în smoală

Captură Digi24
Captură Digi24

Polițiștii ieșeni trebuie să rezolve un caz de o cruzime ieșită din comun. Patru căței au fost îngropați de vii în smoală.

Au fost găsiți de un trecător aproape fără suflare. Din fericire, cei patru pui au fost duși la o clinică veterinară, iar medicii de acolo au reușit să-i salveze, potrivit Digi24. Medicii veterinari sunt că doi au fost cei mai grav afectați, după ce au fost prinși în propoție de 75 – 80%. Unul avea atât ochiul drept cât şi nasul şi o porțiunea a gurii acoperite de smoală.

Întreaga grozăvie s-a întâmplat în apropiere de un centru comercial, iar smoala ar fi fost folosită la extinderea parcării.

„Smoala era probabil proaspăt turnată şi ei, săracii, se chinuiau să iasă din ea, dar evident că nu mai aveau cum”, a declarat directorul Fundației Sky, Cătălin Pavaliu, o organizație de protecția animalelor, care a preluat cazul.

Cazul a ajuns la polițiști, care trebuie să afle cine sunt autorii acestui act de cruzime ieșit din comun. „Vrem să ştim ce s-a întâmplat. La supermarketul respectiv ar trebui să existe nişte camere de luat vederi. Dacă e o neglijenţă a constructorului, nici asta nu e în regulă, se putea duce un copil acolo, nu arunci smoală la întâmplare”, a mai spus reprezentantul fundației Sky.

Acesta a mai adăugat și că nu e prima dată când se confruntă cu astfel de situații și că a mai găsit cățeluși maltratați. Cazul celor patru căței găsiți în smoală la Iași a ajuns și în presa internațională.

giphy