Clotilde Armand: Să dăm bani la educație sau sănătate, nu la PNL și PSD

Clotilde-Marie Armand
Clotilde-Marie Armand

PSD și PNL ar avea datorii cumulat de 65 de milioane de euro după campaniile electorale mai vechi, relatează Digi24. Potrivit Autorității Electorale Permanente, cele două partide au cerut rambursarea celor mai mari sume, după alegerile locale. Liberalii cer peste 18 milioane de lei, iar PSD peste 14,6 milioane de lei.

Liderul USB, Clotilde Armand, spune într-o postare pe Facebook că banii aceștia s-ar fi investit mai cu folos în educație și sănătate și critică legea finanțării campaniilor electorale, care a fost adoptată anul trecut.

„PNL a solicitat acum rambursarea de către stat a peste 18 milioane de lei, din sumele cheltuite în campanie, iar PSD aproape 15 milioane de lei.

Practic, în loc să dăm bani pentru educaţie sau sănătate, finanţăm din bugetul public campaniile electorale ale acestor partide corupte şi clientelare”, a postat Clotilde Armand pe Facebook.

Potrivit Hotnews.ro, Armand a răspuns, în acest mesaj, acuzaţiei că Uniunea Salvaţi Bucureşti, a fost sponsorizată de George Soros. „Au fost lansate tot soiul de minciuni şi de manipulări în privinţa USB în spaţiul public. Ba că suntem finanţaţi de Soros şi că servim interese străine, ba că suntem cu Rusia, chiar şi atacuri referitoare la familia mea sau a lui Nicuşor Dan.

Toate aceste lucruri sunt minciuni difuzate de marile partide clientelare care nu se pricep decât la campanii negative şi la manipulări”, afirmă Armand, consilier local în Sectorul 1 din partea Uniunii Salvaţi Bucureştiul.

giphy (1)

giphy