3 victime au fost găsite moarte lângă o piscină gonflabilă din curte. Prima ipoteză a autorităților

piscină gonflabilă
Foto: ebay.com

Trei persoane – un bărbat în vârstă de 42 de ani și părinții săi – care locuiau în Colonia Sopor din Cluj-Napoca, au fost găsite decedate în această dimineață lângă piscina gonflabilă din curte, transmite gazetadecluj.ro.

Cele 3 victime au fost găsite îmbrăcate în costume de baie lângă o piscină gonflabilă. Se crede că bărbatul de 42 de ani și-a dorit să se relaxeze alături de părinții săi în curtea casei.

Din primele informații, se pare că aceștia s-au electrocutat din cauza unei improvizații electrice. Un electrician venit la fața locului a spus că în curte existau numeroase improvizații cu fire electrice și becuri. Două fire electrice treceau peste piscină, și se crede că unul dintre acestea s-a rupt, provocând astfel tragedia.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.