3 idei de make-up perfecte pentru Noaptea de Revelion

Idei de make-up pentru Noaptea de Revelion. Foto: Pixabay

La petrecerea de Revelion toate femeile isi doresc sa straluceasca. Machiajul reprezinta o parte importanta a intregii tinute deoarece trebuie sa se incadreze in look-urile speciale abordate in preajma sarbatorilor de iarna. Daca stii deja ce haine o sa porti si cum te vei coafa, a sosit momentul sa te gandesti la make-up.

Asigura-te ca vei arata senzational in noaptea dintre ani cu un machiaj intens si spectaculos. Acorda o importanta deosebita acestor detalii care te vor ajuta sa iti accentuezi trasaturile in acest moment festiv. Daca vrei sa iesi in evidenta, machiajul de Revelion trebuie sa fie special, glamorous, in nuante somptuoase statement.

Machiaj metalizat

Alege machiajul metalic pentru petrecerea de Anul Nou daca iti doresti un look total diferit. O sa adaugi fiecarui outfit un plus de stralucire si eleganta. Acest tip de make-up este ideal pentru tinutele sobre, dar si pentru cele extravagante, nonconformiste. Cu siguranta nu vei da gres cu un machiaj metalic indiferent de ce haine vei alege in seara de Revelion.

Trebuie sa stii ca tesaturile metalice si catifeaua sunt in trend. Poti opta pentru pleoape metalizate si buze catifelate cu aspect mat, in nuante elegante de rosu, maro inchis, bordo. Daca alegi un fard de ochi auriu trebuie sa ai automat un ruj in nuante inchise sau metalice si un blush bronzant.  

Machiaj cu glitter

Stralucirea este cuvantul de baza pentru cea mai frumoasa noapte a anului. Daca ti-ai propus sa ai un aspect shiny cu care sa iesi usor in evidenta, un machiaj glamorous iti va completa cu succes tinuta. Ai grija insa, make-up-ul cu glitter trebuie sa se potriveasca cu cromatica vestimentatiei tale. Daca iti doresti stralucire la superlativ, aplica lipici special pentru glitter si umbreste apoi linia genelor inferioare. Completeaza totul cu gene false pentru a capata o privire si mai spectaculoasa.  

De asemenea, vei obtine un look perfect si daca aplici putin glitter in coltul ochiului si un ruj in nuante metalizate. Machiajul cu glitter este usor de intretinut si de retusat, insa te va scoate din anonimat si iti va oferi toata eleganta de care ai nevoie in noaptea de Revelion.

Machiaj natural

Extrem de feminin, dar totodata discret si elegant. Machiajul natural iti confera o nota distincta in orice imprejurare. Daca esti adepta naturaletii este recomandat sa alegi un astfel de make-up pentru noaptea dintre ani. In zilele obisnuite sau la evenimentele speciale nu porti mai mult de un gloss si un rimel? Alege sa te simti confortabil si la petrecerea de Revelion. Foloseste un rimel care sa iti alungeasca armonios genele si un ruj in nuante blande de visina putreda, mat sau sidefat. Vei avea un look sexy care se adapteaza perfect oricarei tinute si poate fi retusat cu usurinta pe parcursul intregii seri.  

Gaseste-ti inspiratia pentru petrecerea de Revelion si alege un look cu care sa stralucesti. Nu incerca sa te machezi singura in aceasta seara speciala! Cu siguranta nu vrei sa dai gres chiar in noaptea dintre ani atunci cand sarbatoresti alaturi de toti prietenii. Alege un machiaj profesional care sa te scoata din anonimat si sa iti ofere eleganta intreaga noapte. Stim insa ca pentru un make-up special trebuie sa scoti din buzunar o suma mai mare de bani. Daca nu te incadrezi cu banii ca sa iti completezi tinuta pentru petrecerea de Anul Nou, iti oferim un pont.

Consulta ofera de credite online avantajoase pe vivacredit.ro. Un credit ifn rapid te va ajuta in orice situatie. Poti sa te imprumuti atat cat ai nevoie, intre 100 si 2.000 de lei, fara garantii sau documente inutile. Bucura-te de intreaga petrecere cu un look de invidiat! Nimeni nu va sti care au fost cheltuielile tale deoarece creditul online este dedicat pentru situatiilor urgente si pentru perioade extrem de scurte. Asigura-ti o petrecere frumoasa si o tinuta spectaculoasa pentru noaptea dintre ani!

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.