3 hoți au furat 200 de cutii de pantofi. Dar au avut parte de o surpriză uriașă

pantofi magazin
Foto: motivationforgood / pixabay.com

Niște hoți din Peru au furat 200 de cutii de pantofi sport, însă înăuntru se aflau doar adidașii pentru piciorul drept, relatează BBC.

Trei persoane au spart un magazin din centrul orașului Huancayo, din Peru, și au fugit cu peste 200 de cutii de adidași – însă doar pentru piciorul drept.

Proprietarul magazinului estimează că pantofii valorează circa 13.000 de dolari, însă cu siguranță că hoții vor avea mari probleme în a reuși să vândă doar adidași pentru piciorul drept.

Întregul incident a fost surprins de camerele de supraveghere. În imagini se vede cum hoții au spart încuietoarea magazinului, iar apoi au folosit o tricicletă pentru a lua cutii cu pantofi de la diferite branduri.

Polițistul local Eduan Díaz a declarat pentru mass media locală că hoții vor fi prinși: „Am strâns dovezi de la fața locului. Faptul neobișnuit la acest jaf e că au fost furați doar pantofii pentru piciorul drept. Cu filmarea și amprentele vom putea să îi identificăm pe acești indivizi.”

Foto: motivationforgood / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.