3 copii au fost pierduți de bonă și sunt căutați de poliție

Sursa: Poliția Hunedoara

Trei minori cu vârste de 11, 9, și 7 ani au fost pierduți de bona care îi avea în grijă. În cursul zilei de luni, 14 octombrie, aceasta a observat la un moment dat că cei 3 copii nu se mai aflau în locuința din satul Sântandrei, județul Hunedoara.

În jurul orei 17.00, Poliția Orașului Simeria a fost sesizată telefonic de un bărbat din satul Sântandrei că bona copiilor săi l-a informat că aceștia nu se mai află la domiciliu. Poliția cere acum ajutorul publicului pentru a-i găsi pe minori. Aceștia au următoarele semnalmente:

Marțian Rania Adriana, 11 ani: aproximativ 1,55 m. înălțime, aproximativ 60 de kg., ochi căprui, păr lung brunet, ten deschis, față rotundă (foto central).

Marțian Antonio Adrian, 9 ani: aproximativ 1,45 m înălțime, aproximativ 50 de kg., ochi căprui, păr scurt brunet, ten deschis, poartă ochelari de vedere.

Marțian Raisa Antonia, 7 ani: aproximativ 1,40 m. înălțime, aproximativ 40 de kg., ochi căprui, păr lung brunet, ten deschis, față rotundă, poartă ochelari de vedere.

Nu se cunosc obiectele vestimentare cu care erau îmbrăcați minorii în momentul plecării. Polițiștii îi roagă pe cei care dețin informații utile să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version