3 bărbați au fost prinși când furau 7 tone de șină de cale ferată

șină de cale ferată
Foto: manfredrichter / pixabay.com

Trei bărbați din județul Suceava au fost prinși în timp ce furau aproape 7 tone de șină de cale ferată ce provenea din fosta unitate militară de la Păltinoasa. Șina de cale ferată, care este dezafectată în prezent, se află în proprietatea Consiliului Județean Suceava, relatează „Monitorul de Suceava”.

Unul dintre bărbați este chiar angajat al Consiliului Județean Suceava. Cei 3 suspecți, cu vârste de 35, 46, și respectiv 56 de ani, sunt acuzați că au dezmembrat calea ferată din incinta unității, au tăiat-o și au transportat-o cu un buldoexcavator, iar ulterior cu o autoutilitară, relatează ziaruldesuceava.ro.

Cei 3 au fost prinși de poliție la sediul societății de preluare și valorificare a materialelor feroase din municipiul Suceava. Se pare că fierul furat valora aproximativ 15.000 de lei. Bărbații sunt acuzați că au efectuat, în total, 8 transporturi de șină de cale ferată. Ei au fost plasați sub control judiciar și sunt cercetați pentru furt.

Foto: manfredrichter / pixabay.com

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.