2 bebeluși răniți după ce o ambulanță furată de un bărbat înarmat a intrat în pietoni în Oslo

ambulanță oslo atac
Foto: Captură YouTube

Doi bebeluși au fost răniți în Oslo, capitala Norvegiei, după ce un bărbat înarmat a furat o ambulanță și a lovit mai mulți trecători, anunță Sky News.

Polițiștii au tras asupra atacatorului, l-au rănit și l-au arestat. Bărbatul nu a fost rănit grav.

În total, 5 persoane au fost rănite, inclusiv doi gemeni de 7 luni. Bebelușii au fost duși la spital. Au fost răniți și 2 bătrâni, precum și mama copiilor. Toți răniții primesc acum îngrijiri în spital.

„Doi bebeluși au fost răniți după ce atacatorul a furat o ambulanță care a lovit o familie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar din Oslo pentru agenția de presă Reuters.

„Una dintre ambulanțele spitalului a fost furată de o persoană înarmată. După câteva minute una dintre celelalte ambulanțe ale noastre a oprit-o pe cea furată intrând în ea. Apoi au venit polițiștii și l-au prins”, a mai spus el.

„Am văzut ambulanța venind cu viteză mare spre mine, iar în spate era o mașină de poliție. Am auzit mai multe focuri de armă”, a povestit un martor.

Poliția nu a anunțat dacă atacul este unul intenționat și nici dacă cineva a murit.

„Un bărbat înarmat a furat o ambulanță și a lovit mai mulți oameni. Au fost trase mai multe focuri de armă. L-am prins. Nu este în stare critică”, a anunțat poliția.

Știre în curs de actualizare.