11 mașini dintr-un oraș din România au fost vandalizate de un tânăr într-o singură noapte

masini vandalizate dej
Foto: Captură YouTube Dej24

Un tânăr a vandalizat nu mai puțin de 11 mașini într-o singură noapte, pe o stradă din Dej, județul Cluj, relatează postul de televiziune postul de televiziune Antena 3 CNN.

El a fost surprins de camerele de supraveghere cum zgâria maşinile parcate pe o stradă din oraș. În imagini se vede cum bărbatul se plimbă de-a lungul drumului și zgârie mai multe autoturisme cu un obiect ascuțit.

„La data de 14 octombrie a.c., polițiștii din cadrul municipiului Dej s-au sesizat din oficiu sub aspectul infracțiunii de distrugere. Din primele verificări efectuate, a reieșit faptul că, la data de 13 octombrie a.c., în jurul orei 01.40, o persoană necunoscută ar fi distrus prin zgâriere două autotursime parcate pe strada Gutinului, respectiv strada Islaz, din municipiul Dej. În urma cercetărilor efectuate, au mai fost identificate 9 autotursime, parcate pe strada Gutinului și în proximitate, care prezentau urme de distrugere prin zgâriere”, a transmis IPJ Cluj.

Poliţiştii încearcă acum să îl identifice pe bărbat. Pentru fapta sa, el riscă până la 3 ani de închisoare.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.