Ziua eMAG. Topul tentațiilor: 5 produse emag.ro care se vând la jumătate de preț, doar astăzi

ziua emag reduceri 6 decembrie top produse

Ziua eMAG a început în zori, magazinul online afișând reducerile în jurul orei 7 dimineața.

Cei care cumpără online astăzi de pe eMAG primesc, pe lângă reduceri, și 10% din suma cheltuită înapoi, sub forma unui cupon de cumpărături.

Toate reducerile de ziua eMAG sunt prezentate AICI.

Mai jos, am ales 5 dintre produsele care au cel puțin 50% reducere de ziua eMAG:

1. Telefon mobil Lenovo A6010, Dual SIM, 8 GB – Prețul de ziua eMAG este redus cu 49%, dar cumpărătorii primesc și un card cadou în valoare de aproape 40 de lei. Prețul de pe emag.ro poate fi consultat AICI.

2. Televizor LED Curbat SMART Samsung, 101 cm, Full HD – Prețul de ziua eMAG este redus cu 39%, însă împreună cu cardul cadou reducerea totală este de aproape 50%. Prețul de pe emag.ro poate fi consultat AICI.

3. Mașina de spălat Arctic SLIM, 5kg, clasa A+, LED – Prețul de ziua eMAG este redus cu 46%, la care se adaugă aproape 100 de lei pe card cadou. Prețul de pe emag.ro poate fi consultat AICI.

4. Colțar Extensibil Kano cu tabureți, lada de depozitare, gri cu glori lila – Prețul de ziua eMAG este redus cu 46%, la care se adaugă și un card cadou de 195 de lei. Prețul de pe emag.ro poate fi consultat AICI.

5. Brad natural de Crăciun Normandian, cu înălțime de 1,5-1,75 metri. Prețul este redus cu 55% de ziua eMAG. Prețul de pe emag.ro poate fi consultat AICI.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.