Ziua eMAG. Top reduceri în 9 decembrie la produse home&deco

ziua eMAG reduceri scule unelte
Reduceri la scule şi unelte, de ziua eMAG

UPDATE 9 decembrie – continuă reducerile la produse de bricolaj, casă şi grădină: Surpriză de la eMAG. Magazinul şi-a serbat ziua pe 8 decembrie, dar continuă reducerile şi în data de 9 decembrie. Iată cele mai interesante oferte eMAG, pe categorii!

Bricolaj

Home and Deco

Electrocasnice

Produse/Cadouri pentru copii

Îngrijire personală

Promoţii speciale eMAG. Reduceri şi oferte valabile în ziua de 9 decembrie:

Toate produsele Philips

Maşini de spălat

eMAG sărbătoreşte 13 ani pe piaţa din România cu reduceri la mii de produse de pe site. În acest articol, îţi prezentăm cele mai bune reduceri la articole pentru casă şi grădină, de ziua eMAG. Pentru reduceri la alte tipuri produse (electronice, electrocasnice, accesorii auto, cărţi etc), vă recomandăm acest articol.

Ziua eMAG. Cele mai bune reduceri / oferte la scule electrice şi unelte

Întreaga ofertă poate fi consultată AICI. Mai jos, vă prezentăm selecţia noastră:

Polizor unghiular Black&Decker – reducere totală de 29%. Clientul eMAG plăteşte 149 de lei şi primeşte un card cadou reprezentând 13% din valoarea produsului;

Trusă tubulare şi accesorii cu 75 de piese Stanley – reducere totală de 45%;

Ferăstrău multimaterial Einhell, 730 W – reducere totală de 31%;

Generator curent Einhell 3100 W, benzina – reducere totală de 13% plus un card cadou de 169 de lei, pe care îl puteţi folosi la alte cumpărături de pe eMAG;

Lopată pentru zăpadă Fiskars – reducere totală de 50%;

Freză de zăpadă electrică 200W – reducere totală de 33%, plus card cadou de 91 de lei;

Transpalet Noblelift – reducere de 15%, plus card cadou de 155 de lei, pe care îl puteţi folosi la alte cumpărături de pe eMAG;

Ziua eMAG. Cele mai bune reduceri / oferte la scule de grădinărit:

Drujbă electrică Einhell, 1800 W – reducere totală de 33%;

Drujbă pe benzină Ruris – reducere totală de 43%;

Proiector Elmark LED, 20 W – reducere totală de 28%;

Aspirator de frunze Einhell, 2300 W – reducere totală de 28%;

În plus, sunt la oferte mai multe produse de mobilier şi textile. Găsiţi oferta completă, AICI.

Deşi a preferat să ţină la “secret” reducerile de luni, 8 decembrie, eMAG şi-a obişnuit clienţii cu reduceri importantele de ziua magazinului. Cele mai interesante oferte au fost, spunem noi, în 2011, când siteul a împlinit 10 ani.

Povestea eMAG a început cu 2 Dacii

Povestea siteului a început în 2001, când magazinul online funcţiona într-un apartamente de 70 de metri pătraţi din cartierul vitan al Bucureştiului. Pe atunci, avea opt angajaţi şi livra comenzile cu două Dacii 1310.

În 2011, când siteul împlinea 10 ani, fondatorii săi se mândreau că ajunseseră să livreze peste 2 milioane de produse pe an. Dacă toate cutiile livrate de eMAG în acel an ar fi fost puse una peste alta, s-ar fi obţinut o stivă de 71 de ori ma înaltă decât Everestul.

Ziua eMAG. Ultimul fondator s-a retras în 2014

Potrivit Wikipedia, eMAG a fost înfiinţat de trei oameni: Radu Apostolescu, Dan Teodosescu şi Bogdan Vlad. În 2001, magazinul online de ocupa exclusiv cu comercializarea de sisteme de calcul şi produse de birotică. eMAG devenea cu totul altul în 2009, când Asesoft Distribution cumpăra 51% din acţiunile eMAG. Director general al eMAG a fost numit Iulian Stanciu, cel care conduce magazinul online şi acum.

În 2011, eMAG a adus Black Friday în România, iar succesul ce a urmat a determinat grupul sud-african Naspers, cu afaceri globale de circa 5 miliarde de dolari, să cumpere 70% din acţiunile magazinului în 2012.

Fondatorii eMAG au renunţat la acţiunile lor încetul cu încetul. Ultimul a fost Radu Apostolescu, care a vândut partea sa în iunie 2014. Cele 8,4 procente ale sare au fost împărţite, în mod egal, de Iulian Stanciu şi de grupul Naspers.

eMAG s-a extins şi în două ţări vecine, Bulgaria şi Ungaria. În statul de la sud de noi, a câştigat rapid 70% din piaţa vânzărilor online. În Ungaria, ţară cu comerţ online ceva mai dezvoltat, cota a ajuns la doar 10%.

În 2014, eMAG a ajuns la un trafic lunar de 4 milioane de vizite şi a deschis 10 showroomuri, în Bucureşti, Iaşi, Ploieşti, Cluj Napoca, Craiova, Oradea, Braşov, Galaţi, Timişoara şi Constanţa. 800 de persoane lucrează în prezent pentru eMAG.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.